Park Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Düzce Park Otel

Düzce Park Otel, şehrin merkezinde konumlanmış, konforlu ve modern bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan otel, konaklama deneyimini unutulmaz kılmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Düzce Park Otel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, sürekli olarak yenilenen ve gelişen hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük konaklama fiyatları uygun ve rekabetçidir.
  • Otelde sunulan hizmetlerin kalitesi, fiyat politikasına yansıtılmıştır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda olması, şehirdeki önemli noktalara kolay erişim sağlar.
  • Modern ve konforlu odalarıyla misafirlerine rahat bir konaklama imkanı sunar.
  • Restoranında lezzetli yemekler ve içecekler sunar.
  • Otel bünyesinde fitness merkezi ve spa bulunmaktadır.
Düzce Park Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve modern olanaklarıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Park Otel Yorumlar - 1

user288871

Düzce Park Otel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da oldukça avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

9 Eylül 2024
Mert Kaçmaz

Mert Kaçmaz

Tam bir fiyat performans oteli. Personel güler yüzlü ve ilgili. Temiz. Kahvaltı mükemmel. Odaları biz söylemeden temizlerlerse süper olur. Ama pis bir yer diyemem. Tekrar Düzce'ye gelirsem tekrar tercih ederim.

2023:12:01 14:28:38
Tuba Çelik

Tuba Çelik

Otele girişimiz de güler yüzü ile bizi Resepsiyonist Talha bey karşıladı. Anlayışı yardımseverliği ve işini hakkıyla yapıyor olması Otelin ilk artılarındandı. 1 gece konaklamamıza rağmen tüm personelin sıcaklığını hissediyor ve görebiliyorsunuz. Herşey iyi ve güzeldi restoran bölümünde ki hijyene ayrıca alkış 👏 Teşekkürler Park Otel

2023:10:07 06:40:38
Ismail Yurteeri

Ismail Yurteeri

Kalacak yer bulamaz ve fazla pahalı olmasın derseniz sadece 1 gece kalınabilir. Bunun dışında tavsiye etmiyorum. Çalışan bir iki arkadaşa teşekkür ediyorum. Lakin o odaların hali berbat böcekler futbol maçı yapıyor. Klima çalışmıyor. Çarşaf değişimi siz talep etmedikçe değişim yapmıyorlar. Talep etsenizde iki gün sürüyor. Kahvaltı zayıf. Sıcak su bazen olmaya bilir. Odanın aydınlatması zayıf. Yani anlayacağınız kalınacak yer değil. Umarım değişim yaparlar.

2023:06:13 10:30:51
haluk sökmen

haluk sökmen

Şehir merkezinde sessiz sakin konaklama imkanı sağlayan bir otel. Hizmet kalitesi fiyata göre ideal. Düzce ye tekrar gelişimde yine tercih edebileceğim bir otel. Resepsiyon ve mutfak sorumlusu arkadaşlara güler yüzlü hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

2023:06:06 20:41:42
Gosde Kumas

Gosde Kumas

Otel uzun zaman sonra tekrar hizmete acilmis yenilenmis haliyle çok çok daha güzel olmuş kahvaltısı beklentiyi fazlasıyla karşılıyor odalar çok temiz ve düzenli çalışan personel gayet ilgili ve işlerinde titiz düzce de ki yeni evimiz diye biliriz .Ayrica konumuda merkezi olduğu için heryere 5 dk içinde ulasabiliyorsunuz.

2023:06:02 10:42:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı