Otel Düzce Sürur & SPA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Otel Düzce Sürur & SPA

Otel Düzce Sürur & SPA, Düzce şehrinde konforlu konaklama ve rahatlatıcı spa hizmetleri sunan bir oteldir. Misafirlerine huzurlu bir ortamda dinlenme ve keyifli bir tatil geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Otel Düzce Sürur & SPA, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Otel Düzce Sürur & SPA, konaklama ve spa hizmetlerinde uygun fiyatlar sunmaktadır. Farklı oda seçenekleri ve paketler ile misafirlerine seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve konforlu odalar
  • Profesyonel spa hizmetleri
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Fitness merkezi ve yüzme havuzu
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Otel Düzce Sürur & SPA, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmak için her detayı düşünerek hizmet vermektedir. Konforlu odaları, profesyonel spa hizmetleri ve lezzetli yemek seçenekleri ile misafirlerini memnun etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Otel Düzce Sürur & SPA Yorumlar - 1

user288823

Düzce Sürur & SPA Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve hizmet kalitesi gerçekten takdire şayandı. Odalar geniş ve konforluydu, SPA alanı ise oldukça rahatlatıcıydı. Kahvaltı ve akşam yemeği lezzetli ve çeşitliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel oldu.

9 Eylül 2024
Rıdvan Canpolat

Rıdvan Canpolat

Hamam için hafta sonu tercih ettik. Sauna soğuktu açılmamıştı her yer dağınık. Ödeme için çıktığımda hamamı sizin için kapattık diyip 400₺ ödeme istedi , sonra bir yanlışlık olmuş deyip 180₺ ödeme yaptım. Tek kişi gelince hamamı kapatmış mı oluyor..

2024:01:23 21:26:47
Metehan

Metehan

Odalar boğuk nemli rutubetli ve böcekliydi.Nevresimler pisti sararmış ve eskimişti.Klima sistemi berbat.Banyonun kapısı yok sürgü sistemi var.Televizyon dedem döneminden kalma.Kahvaltı orta.

2024:01:19 09:59:34
Tecrübeli Seyyah

Tecrübeli Seyyah

otelin artıları+uygun fiyat+merkezde, yürüme mesafesi heryere gidilir+otopark sorunu yok+kahvaltı yeterli+temizotelin eksileri-ısıtma klima ile yapılıyor. klimayı açarsanız çok ses geliyor klimayı kapatırsanız içerisi soğuk oluyor.Fiyat aralığına göre çok büyük bir beklentiniz yoksa konaklama yapılabilecek temiz bir otel...

2023:12:28 06:48:37
Ahmet AYDIN

Ahmet AYDIN

Kalacağım gece için aynı gün ulaşarak sakin bir oda rica ettim ve ulaştığımda gerçekten de sakin, sessiz ve son derece temiz bir oda buldum. Kahvaltısı bol çeşitli ve harikaydı. Düzce'ye yolum düşerse mutlaka bir daha kalırım.

2023:12:12 20:12:26
Onur Urkmez

Onur Urkmez

Otel oldukça güzel konumda, şehir merkezinde her yere yakın. Otopark sıkıntısı yok. Oda, banyo ve tekstil ürünleri tertemiz. Ses izolasyonu güzel yapılmış. Tüm personel inanılmaz kibar ve yardımsever.

2023:12:08 19:33:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı