Kaya Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Düzce Kaya Otel

1990 yılında Düzce şehrinde hizmet vermeye başlayan Kaya Otel, konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Kaya Otel, 30 yılı aşkın bir süredir misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, zaman içinde yapılan yenilikler ve güncellemelerle konuklarına daha iyi bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlarımız, misafirlerimizin ihtiyaçlarına göre esneklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Kaya Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve merkezi konumuyla sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Kaya Otel Yorumlar - 1

user288817

Düzce Kaya Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten çok iyiydi. Ayrıca otelin manzarası da muhteşemdi. Kahvaltı ve akşam yemeği de oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

9 Eylül 2024
Elif Akyürek TOPUZ

Elif Akyürek TOPUZ

Otel çok eski bir yerleşke.ilk girdiğiniz de resepsiyon da Gazi mustafa Kemal portresi karşılıyor sizi, Resepsiyonist biz gece giriş yapmamıza rağmen gayet ilgiliydi. Gerek lobi de gerek ara katlarda kullanılan mobilyalar coook eski. Lakin eski olmasına rağmen halen sağlam ve kullanılabilir durumda. Bu otele has bir özellik olmuş bence gayet nostaljik. Odalara gelince havadar, kliması çalışan, sıcak su akan , banyosu temiz, küçük mini bir televizyonu ve buzdolabı olan temiz bir yer. Wi-fi de var. Tavsiye ederim. Ama düzcedeki sivrisineklere acilen müdahale edilmeli.

2018:08:30 21:55:09
yaşar doğan

yaşar doğan

Wifi çekmiyordu (kat 5). Sıcak su çeşmeyi belli bir süre açık bırakınca geliyordu. Bunların yanında huzurlu ve sakin yine gelirsem düzce'ye tekrar burayı tercih edeceğim. Temiz ve dışarıdan yiyecek içecek sokulmaya müsaade ediliyor. Misafiriniz ile güven içinde kalabilirsiniz. Zaten merkezde olması en büyük avantajı.

2019:07:23 09:52:03
furkan türksoy

furkan türksoy

Fiyatta yardımcı oldular ancak; odamı 5.kata verdiler 6.kat yemek salonundan sabah erken saatlerde masaların yere sürüyerek dizilmesi beni uykumdan etti ayrıca dışarıdanda çok araç sesi geliyor.

2019:07:16 04:18:15
Halil Kaplan

Halil Kaplan

düzcede kaldığım en iyi otel diyebilirim konfor ve ilgi alâka sıra dışı düzce standartlarına göre..anti parantez Resepsiyonist Enes bey kendisine çok çok teşekkür ediyorum ilgisine alakasina güler yuzlulugune ve misafirperverliğine..Enes bey...!!!

2019:12:13 20:34:11
Mehmet ASLAN

Mehmet ASLAN

Temiz otoparkli acik bufe kahvalti.yeni otel oldugundan bina olarak da luks.odalar ferah her butceye uygun odalari mevcut.tesekkurler

2018:09:12 20:02:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı