DÜZCE HAN OTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

DÜZCE HAN OTEL

DÜZCE HAN OTEL, Düzce şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

DÜZCE HAN OTEL, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

DÜZCE HAN OTEL, uygun fiyatlarla konuklarına kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır. Oteldeki fiyatlar, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Kahvaltı hizmeti
DÜZCE HAN OTEL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilir, modern ve temiz odalarda konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat politikasıyla bütçenizi zorlamadan kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez DÜZCE HAN OTEL Yorumlar - 1

user288813

Düzce Han Otel'de konakladım ve oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu beni etkiledi. Odalar geniş ve rahat, kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da büyük bir avantaj sağlıyor. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

9 Eylül 2024
inoksendustriyel

inoksendustriyel

Ağızlarından çıkanla yaptıkları uyuşmuyor gitmeden aradık fiyatı nedir diye rezervasyon yaptık akşam gittik,elemana emanet bıraktık yanlış fiyat vermiş diyor pişkin pişkin… o saate otelle uğraşmayalım diye fazlasını ödedik oda rezildi zaten kesinlikle tavsiye edilmez…

2023:10:10 10:15:40
Semih arda Güzel

Semih arda Güzel

Düzcenin içinde gittiğim ve kaldığım sessiz sakin ve güzel otellerden birisi.

2023:12:21 16:45:48
Emircan Bingol

Emircan Bingol

Güler yüzlü ekonomik temiz bir yer herkese tavsiye ederim

2023:12:21 08:29:26
Mustafa Başnamlı

Mustafa Başnamlı

Aracımın yolda arıza yapmasından dolayı, araç tamir olana kadar kalmam için kasko firması tarafından ayarlandı. Poliçem 200 TL'ye kadar otelleri karşılıyormuş. Kasko firmasından arayan görevli otelin gecelik ücretinin 300 TL olduğunu, bundan dolayı 100 TL fark ödemem gerektiği söyledi. Otele dair herhangi bir fikrim olmadığı için kabul ettim. Düzgün bir otelde kaldıktan sonra ek ücret ödemek sorun değildi.Otele gittiğimde dışı yenilenmiş ama içi eski bir otelle karşılaştım. 104 numaralı odada kaldım. Duş almak istedim ama duşakabinin içi küflüydü, yerleri de kirden sararmıştı. Klozet kırılmış, koca delik (yaklaşık 15x8 cm) silikonla sıvanmıştı ve klozet sallanıyordu. Banyoyu olabildiğince kullanmadan geceyi geçirdim. Fakat klima da sadece hava üflediği yani soğutmadığı için o da pek zor oldu. Gece yarısı saat 03:00 gibi bulunduğum katta polisler vardı, sürekli telsiz sesleri geliyordu ama neden geldiklerini anlayamadım. Sabahı zor ettim. Arabayı tamire bıraktığım servis 09:00'da açıldığı için 08:30'a kadar mecbur otelde durdum. 08:30 olunca hızlıca kaçtım.Bu arada böyle bir otelin gecelik ücreti 300 TL nasıl olabilir diye yaptığım araştırmada aynı otelde aynı gece için ETS'den rezervasyon yaptığımda 120 tl ücret ödeyeceğimi öğrendim. Yani aslında gecelik ücreti 120 TL olan otel için 300 lira denilerek benden ek 100 tl alınmış oldu. Bir daha yolumun Düzceye düşeceğini sanmam ama oldu ya düşerse önünden geçmem.

2021:09:02 09:38:17
Müjdat Ezel

Müjdat Ezel

Sadece bir gece kaldım ama konum ve fiyat itibarı ile en iyi otellerden birisi, tek kötü yanı odalarda yalıtım yok bütün herkesin sesi odada yankılanıyor

2023:01:25 11:19:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı