Turan Otel – Düzce

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Turan Otel - Düzce

Turan Otel - Düzce, Düzce şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otelimiz, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Turan Otel - Düzce, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Turan Otel - Düzce, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışı, merkezi konumu ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir konaklama noktasıdır. Siz de Düzce'ye seyahat ederken konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak istiyorsanız, Turan Otel'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Turan Otel – Düzce Yorumlar - 1

user288801

Turan Otel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforlu odaları beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da oldukça avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

9 Eylül 2024
Emre Gündüz

Emre Gündüz

Düzce merkezde başarılı bir otel gerçekten severek konaklayabileceğiniz otel gerek personel olsun gerek temizlik ve hijyen sigara kullanmak isteyen arkadaşlarımız için odalar düzenlenmiş güler yüzlülük ilgi ve alaka herşey bir arada olunca 5 yıldızı hakediyor güzel gün geçirdiğim için otel personellerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum Osman beye ayrı teşekkür ediyorum .

2024:01:20 08:03:41
Cem Ümit Halıcı

Cem Ümit Halıcı

3 yıldız kalitesinde 4 yıldız otel. Temizlik konusunda kötü diyemem. Otel genelinde ağır bi tütsüye benzer bi koku vardı beni rahatsız etti. Kahvaltı biraz basitti. Orta seviye bir otel. Konum çok iyi tam merkezde. Günü birlik için kalınır.

2023:12:31 13:24:13
Zafer Güder Havacılık Soleil Sky

Zafer Güder Havacılık Soleil Sky

Düzce merkezinde çok başarılı bir otel. Sigara kullananlar ve kullanmayanlar için düzenlenmiş oda sıralaması mevcut. Çok güler yüzlü dinamik çalışanlar var. İlgi de çok iyi. Odaları düzenli, temiz ve özenle dizayn edilmiş.

2023:10:12 17:50:16
Hakki Sahin

Hakki Sahin

İş nedeniyle gelip dört hafta gibi uzun bir süre konakladım. Diyebilirim ki evim kadar rahat ve huzurlu hissettim. Sıkça otellerde konaklayan birisi olarak, Turan Otelden oldukça memnun ayrılacağınızı söyleyebilirim. Zaten şehrin en gözde oteli, şehrin tam merkezinde. Odalar ve temizlik çok iyi, klima sistemi başarılı, kahvaltı menüsü olağanüstü, kapalı otopark mevcut, gürültü ve ışık hassasiyeti olanlar için sıkıntısız. Otel müşteri odaklı ve profesyonel bir yönetim anlayışına sahip. Bir o kadar da samimi ve içten. Otel yönetimi, resepsiyon, kahvaltı/restoran çalışanlarını başarıları nedeniyle tebrik ediyor, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

2023:08:24 20:04:53
Çimen Erkuş

Çimen Erkuş

5 kasım 9 kasım arası Turan oteldeydim. Odanın ,havluların, çarşafların temizliğinden , yemeklerinin, kahvaltısının kalitesi ve kezzetinden çok memnun kaldım. Ayrıca personelin güleryüzlülüğü ve iş bilirliğinden dolayı otel müdürüne , aşçısına çok teşekkür ediyorum. Mutlaka tekrar geleceğim.

2023:11:10 17:43:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı