By Çilingir 2 (Oto Anahtarcı)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

By Çilingir 2 (Oto Anahtarcı) - Düzce

By Çilingir 2, Düzce şehrinde hizmet veren bir oto anahtarcıdır. 10 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

By Çilingir 2, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Oto anahtar kopyalama
  • Oto kilit değiştirme
  • Oto kumanda tamiri

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ekip
By Çilingir 2, acil durumlarda 7/24 hizmet vererek müşterilerinin her zaman yanında olmayı hedeflemektedir. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir oto anahtarcıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Düzce Merkez By Çilingir 2 (Oto Anahtarcı) Yorumlar - 1

user288685

Hızlı ve profesyonel hizmetleri ile Düzce By Çilingir 2'ye çok teşekkür ederim. Anahtarımı kaybettiğimde hemen yanıma gelip sorunu çözdüler. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Eylül 2024
Türk

Türk

işi bilen efendi ve sakin tavsiye ederim

2024:01:05 18:09:37
tekin dikis

tekin dikis

Efendi ve işinin ehli usta

2023:08:08 18:20:39
Ercan Yilmaz

Ercan Yilmaz

İşini ehliyle yapar parasını alır arkadaşlar. Ne zaman gitsem bu iş olmaz demedi uğraştı yaptı hakkınıda aldı. Helal hoş olsun. Bilmediği araç kilit sistemi ve anahtar işi yok.

2021:06:25 21:11:06
BOLU ANAHTAR

BOLU ANAHTAR

Deyimli işinin ehli profesyonel usta.Karalama yapan kişilere irtibar göstermeyin. Çünkü bir sorun varsa adresi ve telefonu çok açık meslek taşımın buradan çamur atmak kolay saygısızcaBen bu arkadaşımın yerine olasaydım karalama yapan kişinin buradaki yazıyı delil olarak ilgili mahkemeye savcılığa verirdim. çünkü işime ticaretime zarar verdiği için en az 100 bin tl tazminat davası açardım.Ben verdim kazandım ama emek bu şekil kazanılmaz diye hak etmediğim parayıda almadım ama iyi bir ders oldu.

2017:05:08 09:52:14
Arifem Mert

Arifem Mert

2008 model Isuzu d max aracımın anahtarını kaybettim bay çilingir Erdemler anahtar profesyonel ve güler yüzle ekibi ile anahtarımı hızlı bir şekilde yaparakar acımı bana teslim ettiler kendilerine çok teşekkür ediyorum Allah kendilerinden razı olsun

2019:01:10 20:51:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı