Düzce Üniversitesi Kütüphane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Düzce Üniversitesi Kütüphane

Düzce Üniversitesi Kütüphane, öğrencilere ve akademisyenlere geniş bir kaynak ve hizmet yelpazesi sunan modern bir kütüphanedir. Kütüphane, araştırma, öğrenme ve bilgi paylaşımı konularında destek sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Düzce Üniversitesi Kütüphane, 2006 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana sürekli olarak koleksiyonunu genişletmiş ve teknolojik altyapısını güncellemiştir. Bugün, binlerce basılı ve dijital kaynağa erişim imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Düzce Üniversitesi Kütüphane, üniversite öğrencileri ve akademisyenler için ücretsizdir. Harici kullanıcılar için ise belirli bir üyelik ücreti alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir kitap ve dergi koleksiyonu
  • Çalışma alanları ve grup çalışma odaları
  • Online veritabanları ve dijital kaynaklar
  • Eğitim ve rehberlik hizmetleri
Düzce Üniversitesi Kütüphane, zengin kaynakları, modern altyapısı ve uzman personeli ile öğrencilerin ve akademisyenlerin bilgi ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir ortamdır. Araştırma yaparken, ödev hazırlarken veya sadece kitap okumak istediğinizde size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Düzce Üniversitesi Kütüphane Yorumlar - 1

user288477

Düzce Üniversitesi Kütüphane oldukça geniş ve kullanışlı bir kütüphane. Kitap çeşitliliği oldukça fazla ve aradığınız her türlü kaynağı bulabilirsiniz. Çalışma masaları ve oturma alanları oldukça rahat ve sessiz bir ortam sunuyor. Personel de oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak bazen kitapların düzeni konusunda biraz sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak çok memnun kaldığım bir kütüphane.

9 Eylül 2024
Tarık Mark

Tarık Mark

Yapımı yarım kalan kütüphane tamamlanana kadar hizmet verecek içerisi baştan aşağı yenilendi.İnternet hızı kalabalık olunca 10-20 mbps iken boş zamanlarında 60-70 Mbps arasında, hızlı bir simetrik internete sahip.

2023:06:28 05:43:37
Emre ÜNLÜ

Emre ÜNLÜ

Vize ve final haftalarında ücretsiz meyve, kahve, çay ve çorba hizmeti saat akşam 6 dan sonra başlar ve 7/24 açık (çalışma alanı ile kitap ödünç alacağınız kısım farklı)

2022:05:31 16:29:54
Esra YILMAZ

Esra YILMAZ

Harika. Kuş sesleri temiz hava. Yüksek tavanlar ferah çalışma salonları. Müthiş manzara. Çok güzel bir yer çok

2022:06:29 21:19:30
Baron Georges Cuvier

Baron Georges Cuvier

Düzeltme ; rektör hocamızın ilgilenmesiyle düzeltildi ancak inanılmaz havasız havalandırmaya çözüm bulunmalıKEŞKE YEMEKHANE ILE ILGILENILSE HAYVANLARA BILE DAHA IYI YEMEKLER VERILIYOR REKTÖR HOCAM DUY BIZIOldukça küçük yer bulması sıkıntılı üniversiteye yakışır bir kütüphane değil

2020:01:10 15:46:58
cagatay sazak

cagatay sazak

Öğrencide Ders çalıştırma isteği Uyandıran her türlü imkanın sağlandığı 7/24 açık bir Kütüphane Harika

2021:11:08 21:01:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı