Dervişoğlu hasta bakıcı hizmetleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Dervişoğlu Hasta Bakıcı Hizmetleri

Dervişoğlu Hasta Bakıcı Hizmetleri, Düzce şehrinde hasta bakımı konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firmamız, profesyonel ve güvenilir bir şekilde hasta bakımı hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Dervişoğlu Hasta Bakıcı Hizmetleri, 2010 yılında Düzce'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli personeli ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Fiyatlarımız, hizmetin süresine ve gereksinimlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve eğitimli hasta bakıcılar
  • 24 saat hizmet
  • Kişiye özel bakım planları
  • Hasta ve hasta yakınlarıyla iletişimde şeffaflık
Dervişoğlu Hasta Bakıcı Hizmetleri, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir kuruluştur. Hasta bakımı konusunda ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Dervişoğlu hasta bakıcı hizmetleri Yorumlar - 1

user288155

Düzce Dervişoğlu hasta bakıcı hizmetleri gerçekten çok kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunuyor. Hastaneye yatışım sırasında bana ve diğer hastalara çok iyi bir şekilde bakıldı. Hasta bakıcılar son derece ilgili ve yardımseverdi. Her türlü ihtiyacımızla ilgilendiler ve her zaman yanımızda oldular. Hastane temizliği de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Puan : 5

8 Eylül 2024
İpek Can

İpek Can

Duzcemize hayırlı olsun çok güzel hizmet vermektedir çalışan deneyli güvenli sevdiklerinizi emanet edebiliceniz dervişioglu hasta yasli bakim hizmet leri

2022:04:19 12:59:00
ali Dervişoğlu

ali Dervişoğlu

2022:04:01 06:03:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı