Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi

Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi, Düzce şehrinde bulunan üniversiteye bağlı bir araştırma merkezidir. Merkez, çeşitli disiplinlerde araştırmalar yapmak, uygulamalar gerçekleştirmek ve topluma hizmet etmek amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi, üniversitenin kuruluşundan kısa bir süre sonra faaliyete geçmiştir. Merkez, akademisyenlerin ve öğrencilerin araştırma projelerine destek vermek, bilimsel çalışmaları teşvik etmek ve topluma fayda sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Hizmetler

  • Akademik araştırmalar
  • Uygulamalı projeler
  • Toplumsal hizmetler

Fiyat Politikası

Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi, hizmetlerini genellikle ücretsiz veya sembolik bir ücret karşılığında sunmaktadır. Merkezin amacı, bilimsel çalışmaları desteklemek ve topluma fayda sağlamak olduğundan, fiyat politikası genellikle bu amaçlar doğrultusunda belirlenmektedir.

Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi, kaliteli hizmetleri, geniş hizmet yelpazesi ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi Yorumlar - 1

user288145

Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastane içi temizlik ve düzen konusunda da oldukça titizler. Tedavi sürecimde herhangi bir sorun yaşamadım ve memnuniyetle taburcu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Eylül 2024
Nergiz Şahin

Nergiz Şahin

Yorumlara baktım da ben başka hastaneyemi gittim acaba dedim.Düzce üniversitesi Hastanesi'nde bu sene 4 tane hocaya teşhis ve tedavi için gittim .Hastaneye randevu almaktan muayene olup tedavi sürecinde hiç bir kimseden rahatsızlık veya ilgisizlik görmedim.Hocalarımızın doktorluğundan da insana insan gibi davranmalarından çok memnunum .Hepsine çok çok teşekkürler...

2023:12:19 18:24:38
Tuhana Pek

Tuhana Pek

Çalışanları o kadar terbiyesizki hastalara bagirmalari insanlarla iletişimi sıfırın alti sıfır ayrıca temizlik yönünden berbat hastaların olduğu yer lahim kokmaz iğrenç bir yer herseyi sıfır bende oraya bir kontroll gitmesi lazim

2024:01:21 15:15:21
Hatun Yıldırım

Hatun Yıldırım

Çocuk Hemotoloji bölümündeki hocamız Nagidana WARDAK şimdiye kadar gördüğüm en iyi doktorlardan biridir. Tum tektiklerimizi o kadar ince ve detaylı inceledi ki ona ne kadar teşekkür etsek azdır. Rabbim herkesin karşısına öyle ehli doktora çıkarsın.

2024:01:04 12:12:54
Talha Aydın

Talha Aydın

Saatlerce bekletiler gidiyoruz bir hasta sonra bir hasta sonra yarım saat sonra gelin 1 saat sonra gelin hiç ilgi alaka yok bilgi yok daha önce gittiğim doktorda 2 doktorun teşhisi kaburgamda çatlak olduğuydu akşam saatleri olduğu için ağrıma dayanamadım ve araştırma hastanesi acil bölümüne gittim kendileri anlamadı hocaya soracaklarını söylediler bir kaç sefer böyle bekletiler sonuç olarak kaburganizda çatlak yok diyip başlarından sağdılar ne ağrı kesici verdiler ne krem bence bu hastaneler hasta yakını gibi gidilip denetlenmeli ağrım çok fazla hakkımı helal etmiyorum

2023:11:02 20:21:13
Fatoş KALKAN

Fatoş KALKAN

2 yaşındaki oğlumu 39.5 derece ateş ile çocuk acile getirdik ağlama ve kusma olduğundan dolayı triaj öncelik verdi dr Rama Hasanağa içeriye girdiğimizde sıranız gelince alıcam ateş düşürücü alın bekleyin dedi ve uslubu cok kötüydü ateş düşürücü ben evimde de verir gelirdim triaj önceliği benim ve beni muayene etmek yerine bağırıp istersen git şikayet et dedi tabi ki edeğim oğlumu dışarı çıkardım ve ateşi kendiliğinden biraz düştü muayene için girdik herhangi bir bulguya rastlamadı bir sürü tetkik istedi muayene 4 dk sürdü 4 dakika için bizi aşağıladı insanlar üstümüze geldi güvenlik geldi alt tarafı önceliğimiz var ateşe kusma diye odasına girdik bazı insanlar doktor olmamalı çocuklara yaklasımı güleryüz olmayan birinin çocuk hekimi olması ne kadar tezat hakkımı çocugumun hakkını helal etmiyorum

2023:10:15 12:57:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı