Düzce Gençlik Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Düzce Gençlik Merkezi

Düzce Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerle zaman geçirebileceği bir merkezdir. 2005 yılında kurulan merkez, gençlerin kendilerini geliştirmelerine ve yeni beceriler kazanmalarına olanak sağlamaktadır.

Tarihçe

Düzce Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen bir proje olarak hayata geçirilmiştir. Kuruluş amacı, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmelerine olanak sağlamak ve sosyal etkileşimlerini artırmaktır.

Fiyat Politikası

Düzce Gençlik Merkezi, gençlere ücretsiz hizmet sunmaktadır. Merkezde düzenlenen etkinlikler ve kurslar genellikle ücretsiz veya sembolik bir katılım ücreti ile sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli spor aktiviteleri
  • Kültürel etkinlikler ve atölye çalışmaları
  • Kariyer ve kişisel gelişim seminerleri
  • Sosyal sorumluluk projeleri
Düzce Gençlik Merkezi, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve kendilerini geliştirmelerine yardımcı olan bir merkezdir. Gençlerin sosyal çevrelerini genişletmelerine ve yeni yetenekler edinmelerine olanak sağlayarak, topluma daha faydalı bireyler olmalarına katkıda bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Düzce Gençlik Merkezi Yorumlar - 1

user287979

Düzce Gençlik Merkezi Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir tesis. Burada spor yaparken keyif alıyorum ve rahatça antrenmanlarımı gerçekleştirebiliyorum. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnunum.

8 Eylül 2024
Murat ACAR

Murat ACAR

Velilerden Tc. Kimlik kart okutmasının istenmesinin amacı nedir ne faydası var acaba..

2023:11:17 15:12:39
Samet Çiftçi

Samet Çiftçi

Çok güzel bir kurum hepsi güler yüzlü hepsinden Allah razı olsunn❤️

2023:10:24 15:13:20
Mehmet Emin Coşkun

Mehmet Emin Coşkun

Merhabalar Wushu Kung fu, Wing Chun veya direkt kung fu varmı cevap verirseniz sevinirim.

2023:08:09 21:19:46
Adem Yigit

Adem Yigit

Kapanış saatleri güvenliğin keyfine göre değişiyor bunun sebebi ney acaba onun harici konutlardaki metkez güzel

2023:04:25 12:22:32
II. ABDÜLHAMİT KHAN

II. ABDÜLHAMİT KHAN

Mekan gayet güzel, ancak kendini beğenmiş, kendini bir şey zanneden, aşşağılık kompleksli, hayattaki tek amacı gençler için yapılmış bir komplekste güvenliği sağlamak olan insanların, buraya gelen gençleri sürekli şunu yapmayın! bunu yapmayın! Tuvalete girmek yasak! Çimlerde oturmak yasak! Çardakta oturmak yasak! Ders çalışmıyorsanız tuvalete girmeniz yasak! Tarzı insan aklıyla çelişen, insanı sıkıntıya sokan, moral bozan ve buraya gençlerin gelmesine engel olmaya çalışan bir zihmiyette olması korkunç bir durum. Yetkililerin derhal burayı denetlemesi, gerekirse bugün (5 eylül 2020) görevli olan güvenlik görevlisinin işine son verilmesi gerekmektedir. Bir değil iki değil, her gittiğimizde rahatsız etmek amaçlı uyarılıyoruz, sadece çardakta oturup birşeyler içmek istiyoruz. Ne taşkınlık yapıyoruz ne huzursuzluk yaratıyoruz. Burası gençlik merkezi ancak güvenliklere istihdam sağlamak için kurulmuş gibi davranıyorlar. Lütfen güvenlikler haddini bilsin, cimere de şikayet ettim. Umarım kovulursunuz.

2020:09:05 23:18:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:00
  • Salı 08:30–20:00
  • Çarşamba 08:30–20:00
  • Perşembe 08:30–20:00
  • Cuma 08:30–20:00
  • Cumartesi 08:30–20:00
  • Pazar 08:30–20:00

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı