Çilek Spor Kulubü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Çilek Spor Kulübü Düzce

Çilek Spor Kulübü, Düzce şehrinde spor hizmetleri sunan bir kulüptür. 2005 yılında kurulan kulüp, gençler ve yetişkinler için çeşitli spor aktiviteleri ve antrenmanları düzenlemektedir.

Tarihçe

Çilek Spor Kulübü, sporun gençler arasında yaygınlaştırılması ve sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulması amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı sporcu yetiştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Üyelik ücretleri aylık veya yıllık olarak belirlenmektedir.
  • Antrenman ve kurs ücretleri ise spor dalına göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel antrenörler eşliğinde spor aktiviteleri.
  • Modern spor ekipmanları ve tesisler.
  • Geniş ve çeşitli spor branşlarına hizmet verme.
Çilek Spor Kulübü, sağlıklı yaşamı destekleyen ve spor yapmayı teşvik eden bir ortam sunmaktadır. Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Çilek Spor Kulubü Yorumlar - 1

user287875

Düzce Çilek Spor Kulübü Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir tesis. Burada spor yaparken hem eğleniyor hem de formda kalıyorsunuz. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Antrenörler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Genel olarak çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

8 Eylül 2024
Gezgin youneS

Gezgin youneS

Yeni başlıyoruz. Zamanla yorumumu detaylandırırım.

2023:05:11 10:02:32
SerRaen

SerRaen

Gayet temiz ve düzenli bir spor salonu ama aynısını işletme yerindeki çalışanlar için söyleyemeyeceğim ilgi alaka sıfır biraz daha özen gösterilse tercih edilebilecek bir spor salonu

2023:06:24 12:13:16
kennyhailstr ig

kennyhailstr ig

antrenörler çok tuhaftı geçen sene şu an değişti mi bilmiyorum kendi söyledikleri aletler dışında başka bir aleti kullandırmıyorlardı resmen trip atıyorlardı çok rahatsız ediciydi. aletler yetersiz aşırı büyük ve donanımlı olmasa da fena değil ama fiyatını hak etmiyor diyebilirim

2023:03:05 16:59:07
Elif Okur

Elif Okur

Pandemi öncesi yaklaşık 4 ay kadar fitness için gittim. Kalabalık olmasına rağmen hocalar ilgili ve güleryüzlüydü. Buna istinaden 2 gün önce tekrar aynı salonda fitness için başladım fakat kadın salonunda çalışan hocanın üslup şekli inanılmaz kötü. Salona ayak bastığım an benimle ilk kez karşılaşıyor olmasına rağmen azarlarcasına konuştu ve rahatsız edici biçimde senli benli bir tavrı var. Deşarj olmak için gittiğim spor salonundan sinir küpü olarak çıktım. Umuyorum ki çalışanlar konusunda biraz daha hassas seçimler yapar Yusuf bey. Aksi takdirde müşteri kaybedecek.

2022:06:02 21:54:21
Didem Özcan Erdem

Didem Özcan Erdem

Düzcenin en iyi bayanlara özel spor salonu ve çalışan hocalar da çok ilgili hijyen temizlik desen harika gidilebilecek en güzel salon gerisi teferruat.

2022:10:22 21:29:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–23:30
  • Salı 08:30–23:30
  • Çarşamba 08:30–23:30
  • Perşembe 08:30–23:30
  • Cuma 08:30–23:30
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 13:00–17:30

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı