GH Fitness Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Düzce GH Fitness Club

GH Fitness Club, Düzce şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

GH Fitness Club, kurulduğu günden bu yana Düzce halkına spor yapma imkanı sunmaktadır. Profesyonel eğitmenler eşliğinde, modern ekipmanlarla donatılmış spor salonunda müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel eğitmenler
  • Modern ekipmanlar
  • Geniş alan
  • Çeşitli grup dersleri
GH Fitness Club, müşterilerine sağlıklı bir yaşam için gerekli olan her türlü imkanı sunmaktadır. Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapabilir, grup derslerine katılabilir ve modern ekipmanlarla fitness yapabilirsiniz. GH Fitness Club, sağlıklı yaşamı destekleyen bir spor salonudur ve tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez GH Fitness Club Yorumlar - 1

user287857

Düzce GH Fitness Club Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca grup dersleri de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

8 Eylül 2024
enes aydın

enes aydın

Düzcenin Merkezinde Yenilenen konsepti yeni ekipmanları ve spor salonun tek kat genis ve refah olmsi harika.Bilgili, donanimli tecrübeli hoca kadrosuyla birlikte gayet başarılı güler yüzlü ilgi alakaları gayet harika muhteşem. Ulaşımı rahat, Personelleri güler yüzlü işletmecisinin 25 yıllık donanımı, birikimi, tecrübesi ile birlikte onları spora gelen insanlara karşı paylaşması onlara yardımcı olması, insanların merak ettiği her seyı gidermesi ve yol göstermesi harika cok basarili. 3 yıldır spor yapıyorum çok memnunum herkes tavsiye ederim.

2022:08:05 18:03:10
Ferhat ERKILINÇ

Ferhat ERKILINÇ

Ulaşım olarak Düzce'nin merkezinde ulaşıma kolay bir yerde, işletmecisi olsun çalışanları olsun güler yüzlü, eski haline bakarak şuan çok daha kullanışlı, salondaki makina sayıları arttırılmış, her yönden hiç düşünmeden gidilebilecek bir salon.

2022:08:05 17:25:10
Samet Celebi

Samet Celebi

Duzcedekı spor salonlarının arasında gerek temizliği olsun gerek personel ve uyeye olan ilgileri olsun önde gelen salonlardan nir yer. Spor alanının ferah ve doğal olarak havalandırmasının olması, spor salonlarında ter kokusundan bıkan insanlar için mükemmel bir özellik. Gayet ilgili ve güler yüzlü çalışanların olduğu ve içerde spor yaparken hissettiğiniz rahatlık evinizde spor yapıyormuşunuz gibi hissettiriyor. Duş, tuvalet temizliği gayet yeterli ve soyunma odalarında saunasının olması bulunulmaz bir özellik. Gün geçtikçe yenilenen ve kalitesine kalite katan bir salon. Duzce de spor yapmak istiyorsanız buraya uğramadan karar vermeyin derim.

2020:08:20 13:42:35
Emrah Demircan

Emrah Demircan

Düzcede gidilebicek tek yer diyebilirim yönetim , eğitmenler işini bilen süper insanlar mekan ve makinalar yenilenmiş sıkıntısız spor yapılabilecek güzel bir yer .

2022:08:12 13:21:28
furkan şen

furkan şen

Salon eskisi gibi değil tamamen yenilenmiş aletler vesaire hepsi sıfırSağolsun hocalar da çok ilgiliO hareket öyle değil tarzı hocalar ile karıştırmayın gerçekten sizi düşünen insanlar şiddetle tavsiye ederim güler yüzlü insanlar hepsi gidin görün derim

2022:08:05 17:24:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–19:45
  • Pazar 10:00–19:45

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı