Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Düzce Evdecor Mobilya

Evdecor Mobilya, Düzce şehrinde kaliteli mobilya ürünleri sunan bir mağazadır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Evdecor Mobilya, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Müşterilerine kaliteli ve şık mobilya seçenekleri sunan işletme, her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Evdecor Mobilya, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ile müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı mobilya seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli satış danışmanları
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Evdecor Mobilya, şık ve kaliteli mobilya arayan herkes için ideal bir alışveriş noktasıdır. Profesyonel ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Düzce Merkez Evdecor Mobilya Yorumlar - 1

user287807

Düzce Evdecor Mobilya Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık mobilyalar bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olmaları da memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Eylül 2024
çağatay çiçekci

çağatay çiçekci

süper ürünler var , hayırlı işler dilerim....

2019:04:29 12:02:15
Pınar Biber Şeker

Pınar Biber Şeker

5 eylülde almış olduğum balkon mobilyalarım 15 gün içerisinde teslim edileceği söylenmesine rağmen teslimatı gerçekleşmedi ,kendileri arayıp pazar pazartesi teslimeşat için gün alıyorlar ve gelmiyorlar gelmedikleri gibi haber verme gereği bile duymuyorlar (bu binkaçkez oldu ve evde boşu boşuna bekmedik aradık açmadılar ra ), sonra ben aradığımda seçmiş olmuş olduğum kumaşın üretiminde sıkıntı olduğunu söylüyorlar karşılığında benim teklifim ile ellerinde şuan olan kumaşlardan seçeceğimi fakat ürünün 2 gün içinde teslim edilmesini talep ettiğimi belirttim yine tamam dediler ama gelin görün ki 1 hafta geçti ve yine benim aramalarım ve ısrarlarım sonucundü ürün geldi fakat ürünün minder altlarına koyulan suntalar yoktu kırlentleri düğmeli istememe düğmesiz geldi ,düğmeyi suntaları getirdiklerinde yapacaklanını söylediler ve suntaları da 1 hafta sonra bugün getirebildiler düğmeleri de elimize bıraktılar kendimiz yapacakmışız öyle söylediler bu olaylar olurken hatalayız hatamızı telafi için bir lambader hediye edelim dediler lambader seçtirdiler onu bile getirmediler bu telafi edecekleri konuların üzerine çok olaylar oldu artık lambader gelse onu daha almayacaktım ,ücret iadesi istediğimde iade etmemek için şöyle yapalım böyle yapalım dediler yine tamam dedik fakat hayatımda bu kadar önemsenmediğim bir alışveriş yapmadım paranızla rezillik çekmek istemiyorsanız uzak durun

2020:10:09 09:20:22
Ayse Yılmaz

Ayse Yılmaz

İlgi ve alaka için ayrıca tesekkur ederiz.. Düzce'de küçük ama kalitede super bir kurulus.. Tavsiye ediyorum..

2018:07:15 18:16:35
asli Bicakcioglu

asli Bicakcioglu

Çok ilgili mağaza ürünlerinin arkasındalar ıyi ki sizi seçmişiz

2019:05:02 16:26:20
Murat Guzel

Murat Guzel

Güvenle alış-veriş

2019:05:05 20:05:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı