Düzce Özel Kuzey Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Düzce Özel Kuzey Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

1998 yılında kurulan Düzce Özel Kuzey Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Düzce şehrindeki en köklü ve güvenilir diş sağlığı merkezlerinden biridir. Uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla hizmet veren poliklinik, genel diş tedavileri, estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti ve çocuk diş sağlığı alanlarında uzmanlaşmıştır.

Fiyat politikamız, her hastamızın bütçesine uygun olacak şekilde belirlenmiştir. Tedavi süreci boyunca hastalarımıza detaylı bilgi verilir ve her adım açıkça açıklanır. Böylece hastalarımızın tedavi sürecinden memnun ayrılmaları sağlanır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Uzman ve deneyimli diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Çocuk dostu poliklinik
  • Acil diş tedavisi imkanı
Düzce Özel Kuzey Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, modern ekipmanlarımız ve hasta odaklı hizmet anlayışımızla her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Siz de sağlıklı bir gülüş için bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Düzce Özel Kuzey Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user286987

Diş hekimim çok ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Poliklinik temiz ve düzenliydi. Tedavi sürecimden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Eylül 2024
Nuriye Sert

Nuriye Sert

Düzcede her anlamda en iyisini size sunan, en yüksek puanı hak eden tek klinik diyebilirim.Kıymetli Doktorum Kaan Hocam iyiki yollarımız sizinle kesişmiş, yakın bir dostumun önerisi ile tanıştık Uzun zamandır sıkıntılı olan diş problemlerimi çözüme kavuşturan,elinden gelenin fazlasını yapan, Mesleğini hakkıyla icra eden bir Hekimsiniz canım Hocam. Ayrıca tedavim sürecinde İmplant korkumu sayesinde aştığım zor olan süreci kendisi ile kolaylaştırdığım İsmail Hocam sizde mükemmel bir Cerrahsınız.Kliniğin tüm Doktorlarına ihtiyaç duyduğum anlar oldu geçici dişlerde,Her zaman ilgili ve alakalı oldular hepsine teşekkür ediyorum özellikle de Musa Bey`e .Ve tabiki güler yüzünü her daim gösteren güzel insanlar Şevval ,Şifa ,Sevcan, Melek, Dilara hanım ve ismini hatırlayamadıklarım ile sevgili Kuzey Diş Hastanesi ekibi iyiki varsınız :)

2023:10:04 11:44:19
Yunusemre Saglam

Yunusemre Saglam

26.08.23 tarihimde diş muayenesi için gittim. İlk muayenem olacağı için röntgen çektiler muayenemi oldum. Kanal tedavisi artı diş eti temizliği için 4800 TL fiyat çıkardılar. Bi bakayım sonra randevu için ararım dedim. O zaman muayene ve röntgen parası(röntgen çekmeden neye bakacaklar?) ödeyin dediler ve 200 TL istediler. Tamamen kar amacı güden ticari bir işletme. Kesinlikle önermiyorum. Paramıda helal etmiyorum

2023:08:26 07:52:14
Nur Keceli

Nur Keceli

Onur bey çok ilgili ve deneyimiyle bana diş sağlığımı geri verdi çok teşekkür ederim kaliteli hekim mutlu hasta 😊😊

2024:01:24 14:36:02
Melek Ozdemiroglu

Melek Ozdemiroglu

👍BİR SÜRÜ OPERASYON GEÇİRDİM DOLĞU, KÖPRÜ, İMPLANT, AMELİYAT, DİŞ TEMİZLİĞİ.BİR YIL GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR BİR SORUNUM YOK. GÜLER YÜZLÜ VE İLGİLİ .KUZEY DİŞ EKİBİ. KAAN BEYE . İSMAİL BEYE .İLKNUR HANİMA.ORHAN BEYE..VE TÜM DOKTOR VE ÇALİŞANLARİNA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

2023:12:17 17:06:34
Mustafa Akbaş

Mustafa Akbaş

Dişhekimi korkum çok fazla olduğu için çevremin tavsiyesi ile tedavilerim için gittim. Muayene sonrasında implant ve diğer tedavilerimin tamamlanma sürecinde uzman cerrah İsmail hocamın ve İlknur hanımın ellerine sağlık. Çok temiz ve hijyenik bir klinik. Emeğinize teşekkürler.

2023:01:29 12:13:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar 10:00–19:00

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı