Mrs. Yeliz Butik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Düzce Mrs. Yeliz Butik

Mrs. Yeliz Butik, Düzce şehrinde yer alan bir butik mağazadır. 2005 yılında açılan işletme, kaliteli ve şık giyim ürünleri sunmaktadır.

Mrs. Yeliz Butik, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Elbiseler, bluzlar, etekler, pantolonlar ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürün bulunmaktadır.

Fiyat politikası ise her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Hem uygun fiyatlı ürünler hem de lüks tasarımlar bulunmaktadır.

  • Kaliteli ve şık giyim ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Her bütçeye uygun fiyat seçenekleri
Mrs. Yeliz Butik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat seçenekleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ayrıca, her tarza ve zevke hitap eden ürünleri ile fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Mrs. Yeliz Butik Yorumlar - 1

user286887

Düzce Mrs. Yeliz Butik Giyim Mağazası'nda alışveriş yapmak gerçekten keyifli bir deneyimdi. Mağazada çok çeşitli ve kaliteli ürünler bulunuyor. Ayrıca çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

7 Eylül 2024
Sevginar Gülmez

Sevginar Gülmez

Yeliz Hanım'ın butiğinden ilk kez sipariş verdim.Çok ilgili ve hemen dönüş sağlayıp çözüme ulaştırdı.Ürünleri çok güzel ve çok memnun kaldım tekrar teşekkür ederim.

2023:11:22 07:19:43
Özlem Akdemir

Özlem Akdemir

Yeliz hanımın butiği bir harika. Butiğinden bir ceket sipariş edip karar verene kadar zorlandığımdan (internet sayfası olduğundan) dolayı instagram hesabına mesaj atmıştım ve kısa süre içerisinde geri dönüş yaptı. İlgisi, anlayışı, kibarlığı da cabası. İşini severek yaptığı çok belli. Teşekkür ediyorum Yeliz hanım 🌸

2023:08:09 23:01:15
AYBEN KAYA

AYBEN KAYA

Ürünüm sorunsuz şekilde resimdekinden daha güzel geldi,kumaş kalitesi muazzam ,hizmet kalitesi de aynı şekilde çok iyi, dönüş hemen sağlanıyor,ilk kez bir firmaya yorum yapma gereği duydum iyi olan kazansın tek amacım

2023:07:08 06:41:02
Nurtaç YILDIRIM

Nurtaç YILDIRIM

Güvenilir olduğuna emin olmadan, çekinerek gömlek siparişi verdim.Çok kısa sürede elime ulaştı.Kalite çok iyi👍🏻 Herkes nerden aldın diye soruyor ☺️ Kargolama da çok iyiydi.Herşeyden çok memnun kaldım, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz👍🏻

2023:06:15 19:38:52
Sibel Yılmaz

Sibel Yılmaz

Yeni tanıştığım bir butik.Cok ilgili nazik ve müşteri memnuniyeti konusunda taktire şayan bir işletme.Her anlamda beş yıldızı hakediyor.Tesekkurler Mrs.Yeliz...

2023:11:08 19:05:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:30–21:00
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 09:00–22:00

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı