EMR DETAİLİNG

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

EMR DETAILING Düzce

EMR DETAILING, Düzce şehrinde araç detaylandırma hizmeti sunan bir işletmedir. 2010 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ve profesyonel ekibi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan EMR DETAILING, her bütçeye uygun detaylandırma paketleri sunmaktadır. Müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Farklı detaylandırma paketleri
  • Araçların detaylandırılması için son teknoloji ekipmanlar
EMR DETAILING'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile aracınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz. Farklı detaylandırma paketleri ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktayız. Araçlarınızı ilk günkü gibi parlak ve temiz bir şekilde geri almak için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez EMR DETAİLİNG Yorumlar - 1

user286601

Düzce EMR DETAILING Oto Yıkama gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman titizlikle yıkıyorlar ve her detayına özen gösteriyorlar. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

7 Eylül 2024
Toprak Aydemir

Toprak Aydemir

Arabamızın eski ve yeni hali Emre kardeşim teşekkür ederim elin kolun dert görmesin. Tahminimden mükemmel olmuş. 3 gün beklerken en az 1 günden kısa sürede işimizi hallettin. Sıfır araba gibi. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. İşçilik temizlik müşteri memnuniyeti herşey süper...

2022:04:04 22:13:50
Captain Captain

Captain Captain

Çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim. Güvenilir ve kesinlikle müşteri memnuniyeti odaklı ve iş ahlakı çok iyi. Para değil belli ki insan biriktirmeyi seven bir kardeşimiz. Uzun sohbetimize oldu. Rabb'im işini gücünü rast getirsin. Böyle insanların sayısı artsın İNŞAALLÂH...👍

2022:04:04 17:21:02
Tunahan Altuna

Tunahan Altuna

2022:10:02 17:55:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı