Viraj oto yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Düzce Viraj Oto Yıkama

Viraj Oto Yıkama, Düzce şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve profesyonel oto yıkama hizmetleri sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Viraj Oto Yıkama, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Viraj Oto Yıkama, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Farklı paket seçenekleri ile müşterilerine esneklik sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Kaliteli ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
  • Hızlı ve etkili hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Viraj Oto Yıkama, araçlarınızı titizlikle temizleyerek, hem aracınızın görünümünü yenilemekte hem de uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir oto yıkama işletmesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Düzce Merkez Viraj oto yıkama Yorumlar - 1

user286597

Düzce Viraj oto yıkama gerçekten çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlatılmış bir şekilde alıyorum. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Eylül 2024
S. K

S. K

Bagajda çakmaklık girişli pompa vardı. İçine su girmiş. Bagajın alt bölmesinde ne varsa ıslanmış. Kamp sandalyeleri, çadır, ilk yardım çantası.

2022:12:22 22:46:28
Muhammet ÖZCAN

Muhammet ÖZCAN

Çok kibar ve ilgililer. Bir firmanin kampanyası kapsamında ücret ödemeden yıkattım. Aklımda acaba ilgilenmez veya güzel yıkar mı soruları vardı. Gereksizmiş öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.

2022:01:31 11:58:10
Ahmet Erdemir

Ahmet Erdemir

Fiyat artmış kalite azalmış. Üstelik arabamın radyosunun sesini sonuna kadar açmışlar arka hoparlörler arızalanmış. Öncesinde gayet normal çalışıyorlardı.

2022:05:14 17:16:59
Yakup Gokdemir

Yakup Gokdemir

Yapılan iş üstünkörü ne yazık ki, beğenmedim. Ve de kaskonun hediyesiyle yaptırayım derken yok şu yok bu diyerekten bana ödettiler. Dürüst esnaf değiller.

2022:02:26 09:19:18
symydn

symydn

Seri üretim yapılıyor. Ayrıca sol ön kapının iç döşemesinde yırtık oluştu yıkamadan sonra. Bilgi de verilmedi bu konu hakkında.. Bepenmiyorum.

2019:06:06 09:31:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Düzce Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı