Büken Hukuk & Danışmanlık

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adana Çukurova Büken Hukuk & Danışmanlık Yorumlar - 0

Seda Kuşcu Yılmaz

Seda Kuşcu Yılmaz

Büken Hukuk ve Danışmanlık ofisi avukatı Selce hanım, benim için çok karmaşık bir konuyu sade ve yalın anlatımı ile anlamamı sağlayarak hukuki sürecin benim için olabildiği kadar rahat ve olabilen en az hasarla benim için başarılı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmuştur. Kendisine buradan da çok teşekkür eder çalışmalarında başarılarının devamını dilerim.

2023:01:27 19:54:37
Emilios Ksc

Emilios Ksc

Son derece profesyonel, güvenilir, objektif ve konusuna hakim başarılı bir avukat Selce hanım. Onu bulduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Her ne danışırsanız konuyu enine boyuna inceler, bütün olasılıkları masaya yatırır ve tüm sorularınızı da anlaşılır ve net olarak hızlı bir şekilde cevaplandırır. Bizim için büyük sıkıntı yaratacak bir çok konuda bizi aydınlatmış, hata yapmamızın - tarafsız açıklamaları ile yanlış karar vermemizin önüne geçmiş, objektif ve hukuki temellere dayanan geri bildirimleri ile bize sıkıntı verecek durumlara sürüklenmemizin önüne nazik tavrı ile geçmiştir, bunu heryerde bulamazsınız! İyi ki sizi bulmuşuz Selce Hanım, minnettarız, çok teşekkür ediyoruz!

2023:01:23 16:03:51
Samiye Adal

Samiye Adal

Selce Hanım gerek akademik, idari davalarda gerekse diğer konularda başvurabileceğiniz işinin ehli, dürüst ve sürece hakim ender avukatlardan birisi. Sürece oldukça hakim olmasının verdiği güven müvekkil açısından gerçekten oldukça rahatlatıcı. Bu uzun dava sürecinde bize her türlü bilgi desteğini sağlaması, isabetli yönlendirmeleri ve sabırla her sorumuza cevap vermesi gerçekten çok kıymetli. Gerçekten işinin ehli, dürüst, başarılı bir avukat arayışında iseniz gözünüz kapalı Selce Hanım ile çalışabilirsiniz, bulunduğunuz süreçte yapabileceği herşeyi yaptığından emin olabilirsiniz. Bize gerek her türlü bilgi desteğini sağlaması gerekse de mağdur olduğumuz davayı lehimize sonuçlandırması ile kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz...

2022:06:14 05:58:12
Refika KÖK

Refika KÖK

Çok uzun araştırmalar sonucu bulmuş olduğum BÜKEN Hukuk Bürosuna, işini hakkıyla yapan, dürüst,adil çalışmaları için teşekkür ederim. Avukat Selce hanım adaletli çalışma geçmişiyle üzerimden büyük bir yükü kaldırdı. Sonsuz teşekkürler. BÜKEN Hukuk Bürosu olarak başarılarınızın gün geçtikçe artacağına eminim.

2022:05:13 18:18:49
Atakan Boran

Atakan Boran

Birçok avukatın kazanamazsın dediği davamı başarılı bir şekilde Lehime sonuçlandırdı. İşinde Disiplinli, Güler yüzlü ve İşinin ehli bir avukat. Davanın başından sonuna kadar her gelişmeyi haberdar eden nadir avukatlardan. Kendisine burdan Teşekkür ederim.

2021:02:15 12:07:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Adana Çukurova 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı