Dost Ocakbaşı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Diyarbakır Dost Ocakbaşı

Dost Ocakbaşı, Diyarbakır şehrinde lezzetli kebap ve et yemekleri sunan bir restorandır. Misafirlerine geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunan işletme, kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlamaktadır.

Tarihçe

Dost Ocakbaşı, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Diyarbakır'ın en sevilen restoranlarından biri haline gelmiştir. Deneyimli aşçıları ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Dost Ocakbaşı, kaliteli hizmet ve lezzetli yemekler sunarken uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Menüsünde çeşitli kebap ve et yemekleri bulunmakta olup, fiyatlar makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunar.
  • Kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yemekler hazırlar.
  • Deneyimli aşçıları ile müşterilere en iyi deneyimi sunmayı hedefler.
Dost Ocakbaşı, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla Diyarbakır'da tercih edilmesi gereken bir restorandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmayı amaçlayan işletme, geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Dost Ocakbaşı Yorumlar - 1

user285491

Diyarbakır Dost Ocakbaşı Yemek gerçekten harika bir deneyimdi. Lezzetli et yemekleri ve güler yüzlü hizmetleriyle beni çok memnun ettiler. Özellikle tandır kebabı ve içli köfte favorilerim arasındaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

6 Eylül 2024
fırat demir

fırat demir

Diyarbakır da görüp göre bileceginiz en mükemmel yemek yapan yerdir temizliğine zaten diyecek yok dostlarınız ve ailenizle rahatlıkla gidebileceğiniz yer kebap ve sulu yemekleri on numara yer tavsiye ederim herkes mutlaka denesin Hele o fırın güveci yok mu sarımsaklı adanası ondan sonra patlıcanlı kebabı. kavurması tandırı ve daha buraya sıgdıramadıgım çok güzel yemekleri 🤤

2020:07:10 11:42:43
Mahsum Aslan

Mahsum Aslan

Hatboyu caddesinde eski bir esnaf lokantası temiz güzel bir mekan. ve çok güzel yemekleriyle herkese hitap edecek bir yer kavurması oldukça güzel güveç kebap çeşitleri de oldukça lezzetli.

2021:10:16 14:21:56
Berin BOZKIR

Berin BOZKIR

Çok lezzetli her sey ve cok temiz

2023:10:19 13:31:28
Yadin ilişer

Yadin ilişer

30 yıldır bildiğim bir mekan, sulu yemek ve kebap çeşitleri var, sabah çorbası var ve gün boyu servis devam ediyor genelde, lezzetine, temizliğine ve ilgi alakalarina kefil olabileceğim tek işletme, çok büyüyebilecekken, şubeler açabilecekken butik kalan bir yer, gönül rahatlığı ile ugrayabilir herkes

2022:11:22 11:07:14
Bayram Bulut

Bayram Bulut

Mekan biraz salaş ve esnaf lokantası ama önmli olan lezzet ve güleryuz ise 10/10 derim 👍

2022:03:19 19:40:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–20:30
  • Salı 07:30–20:30
  • Çarşamba 07:30–20:30
  • Perşembe 07:30–20:30
  • Cuma 07:30–20:30
  • Cumartesi 07:30–20:30
  • Pazar Kapalı

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı