Faruk Güllüoğlu – Diyarbakır

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Faruk Güllüoğlu - Diyarbakır

Faruk Güllüoğlu - Diyarbakır, şehirdeki en popüler baklava ve tatlıcı dükkanlarından biridir. 1971 yılında Faruk Güllüoğlu tarafından kurulan işletme, geleneksel Türk tatlıları ve özellikle baklavalarıyla ünlüdür.

Tarihçe

Faruk Güllüoğlu - Diyarbakır, köklü bir geçmişe sahiptir. 50 yılı aşkın bir süredir müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmaktadır. Geleneksel tatlı yapım tekniklerini modernize ederek, lezzetlerini korumayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Faruk Güllüoğlu - Diyarbakır, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Müşterilerine en iyi lezzetleri en uygun fiyatlarla sunarak, her kesimden insanın ziyaret edebileceği bir mekan olmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk tatlıları ve baklavaları
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanımı
  • Uygun fiyat politikası
  • Misafirperver ve güler yüzlü personel
Faruk Güllüoğlu - Diyarbakır, lezzetli tatlıları ve kaliteli hizmetiyle her zaman tercih edilen bir mekan olmuştur. Geleneksel Türk tatlılarını seven herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Faruk Güllüoğlu – Diyarbakır Yorumlar - 1

user285465

Diyarbakır Faruk Güllüoğlu'nun yemekleri gerçekten lezzetli ve doyurucu. Özellikle kebap çeşitleri ve yöresel tatlıları harika. Servisleri de oldukça hızlı ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

6 Eylül 2024
pelda kan

pelda kan

Pazar kahvaltısı için gitmiştik gelen kahvaltısı gerçekten hayal kırıklığıydı. Gelen menemen yumurta soğuktu mezelerde komikti açıkçası.başka masalara tereyağı verilirken bize verilmedi nedenini bilemediğimiz bi şekilde. Kasada sorduğumuzda bi bilgimiz yok denildi. 2 kişilik kahvaltı, 2 kahve ve 2 sodaya 180 civarı bir fiyat ödedik. Değer mi kahvaltı için kesinlikle değmez.

2021:12:26 14:36:13
Songül Özel

Songül Özel

Bugun gittik kahvaltiya gitmeden once kahve ikram ve reservon yok demislerdi gittik kahvalti gorundugu gibi ancak gelenler kaliteli degil.kahvaltimiz bitti calisanlar iyiydi taki bir calisan bayan kahvenizi disarda icin burasi rezervasyonlu dedi yarim saat ona rezervasyonun olmadigini anlattik amac kalkin baska musteri gelecek . Kasaya gittik ucret odendi ciktik turk kahvesi ikram denmesine ragmen ucret alinkis telefonla aradik hala ikna edemedik yuz yuze konustuk 63 lira fazla ucret almislar fark etmesek ole gitmisti masalar karisti felan dendi pek inandiri gelmedi gider miyim birdaha kesinlikle gitmem.

2021:10:03 12:28:30
Ilker Bas

Ilker Bas

Saat 14.00'da menüden beğendiğimiz yemek o saatte yokmuş. Mutfak açık olmadığı için sadece kahvaltılık verebildiklerini söylediler. Çıkarken de biz istemeden getirdikleri suyun ücretini istemeyi unutmadılar saolsunlar.

2021:10:10 11:07:02
Ali Kivanc

Ali Kivanc

Sizleri güler yüzlü personeli ile karşılamaları, ortamının ferah ve koltukların rahat olması memnun etti.Katmeri güzeldi, soğuk baklavası gayet dolu dolu ve güzel, kesme maraş dondurmasını da beğendim, ancak aromalı dondurmaları çok tatlıydı yemekte zorlandım.Şimdi Diyarbakır geleneğidir tatlıcılar ( kadayıfçılar, bildiğiniz meşhur mekanlar) çaya ve suya para almazlar. Bu konuda işletmenin kendini güncellemesi gerekebilir.

2019:05:01 08:37:39
necdet çetin lök

necdet çetin lök

29.08.2021 Pazar günü kahvaltı için gittim,ve tövbe ettim... tatlısı için yorum yapamam ama sakın ha sakın kahvaltı için gitmeyin...ne tazelik ne yeterlilik.. özellikle 3 4 ince dilim sucuğa çok güldüm,hiç getirmese daha iyiydi

2021:08:31 12:36:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı