meat chicken Diyarbakır Kumpir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Diyarbakır Meat Chicken Kumpir

Diyarbakır Meat Chicken Kumpir, Diyarbakır şehrinde lezzetli ve doyurucu kumpirler sunan bir işletmedir. İşletme, özellikle et ve tavuk sevenler için ideal bir seçenek sunmaktadır.

Tarihçe

Diyarbakır Meat Chicken Kumpir, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve lezzetli kumpirler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmenin fiyat politikası oldukça uygun ve müşteri dostudur. Her bütçeye uygun seçenekler sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan kumpirler
  • Geniş ve çeşitli menü seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Diyarbakır Meat Chicken Kumpir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli ve doyurucu kumpirlerimizle sizi memnun etmek için sabırsızlanıyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır meat chicken Diyarbakır Kumpir Yorumlar - 1

user285369

Diyarbakır Kumpir Yemek gerçekten harika bir lezzet. Tavuk etiyle yapılan bu kumpir, hem doyurucu hem de lezzetli. İçindeki malzemelerin uyumu da çok başarılı. Kesinlikle denemeye değer bir lezzet.

6 Eylül 2024
Mahmut Altaş

Mahmut Altaş

Burger ve mantar soslu tavuk siparişi verdik. Burger bildiğin köfte gibi yapılmıştı,etin içinde salça ve sarımsak vardı,kuruş etmiyor. Tavuk da aynı şekil. Paranızı heba etmeyin.

2023:10:18 10:44:30
Ramazan Birtane

Ramazan Birtane

5 para bile etmez.kasar köfte siparişi verdim.hayatimda yediğim en kötü köfte bile diyemeyeceğim birsey servis ettiler.Resmen LEŞ !!!! Şikayette ettim.Bosuna paranızı demixem sağlığınızı tehlikeye atıp YEMEYIN!!

2023:11:16 18:30:35
EMANET İLGİN

EMANET İLGİN

Güler yüz ve lezzetli yemek isteyenlere tavsiye edebilirim. Damak zevkime uygun yemekler için teşekkür ederim.

2023:10:04 15:47:52
Rabiya Orhan

Rabiya Orhan

39 derece ateş, üşütme, kusma ve bulantıyla günümü acilde geçirtip gıda zehirlenmesi yaşamama sebep olan hijyenden bi haber çakma TD. Yemekler berbat ötesiydi. Buz gibi ne oldugu belirsiz tavuk, sabahin korunde pismis boluk porcuk bi makarna, salatayi soylemiyorum bile. Herseye okey ama sagligi tehdit ediyosunuz. Ne aldiginiz paranin ne verdiginiz hizmetin elle tutulur yani yoktu. Bir saglikci olarak kesinlikle uzak durulmasi gereken biyer

2023:06:07 13:04:00
Oguz Alasirt

Oguz Alasirt

Kolay kolay olumsuz yorum yapmam, kendi tavsiyeleri üzerine aldığım şefin menüsü geldiginde içinde olması gereken malzeme ve soslar yoktu, bana kusra bakmayın malzeme bitmiş olanlarla yaptık dediler hayatımda ilkkez böyle birseyle karşılastım malzemen bittiyse yapma deki bu menü yok, patetes kızartması daha kötüsünü yemedim…. Tabagı oldugu gibi verdim, bırakın ücret iadesini felan bir ufak özür bile dilemediler. Yazık ASLA VE ASLA ne giderim me tavsiye ederim HARAM ZIKKIM OLSUN

2023:03:09 06:07:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 22:00–00:00
  • Salı 00:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı