Eski hal veteriner kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Eski Hal Veteriner Kliniği Diyarbakır

Eski Hal Veteriner Kliniği, Diyarbakır şehrinde hayvan sağlığı konusunda hizmet veren köklü bir kuruluştur. Kliniğimiz, evcil hayvanların sağlık sorunlarıyla ilgilenmektedir ve profesyonel veteriner hekimlerimiz ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eski Hal Veteriner Kliniği, 1995 yılında kurulmuştur ve o günden beri Diyarbakır ve çevresindeki hayvanseverlere hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim ve güvenle, kliniğimiz hayvan dostlarımızın sağlığı için en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, hayvan sahiplerinin bütçelerini düşünerek uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Geniş hizmet yelpazesi (aşılar, ameliyatlar, tedaviler)
  • Hasta ve hasta sahibi memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Eski Hal Veteriner Kliniği, hayvan dostlarınızın sağlığı için güvenilir ve kaliteli hizmet sunan bir kuruluştur. Profesyonel ekibimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla, evcil hayvanlarınız en iyi şekilde tedavi edilmektedir. Bizi tercih ettiğinizde, sevgili dostlarınızın sağlığı için en doğru adımı atmış olacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Eski hal veteriner kliniği Yorumlar - 1

user285313

Diyarbakır Eski Hal Veteriner Kliniği oldukça profesyonel ve ilgili bir ekipten oluşuyor. Hayvanları çok iyi anlayan ve tedavilerini titizlikle uygulayan veterinerler burada bulunuyor. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Kesinlikle güvenilir bir yer, her zaman tercih ediyorum.

5 Eylül 2024
MEHMET ALP

MEHMET ALP

Bir sorum olacak muayene vs ücretli mi?

2023:07:19 05:09:26
Ad Yu

Ad Yu

İyi

2023:11:07 07:47:49
BİLAL KARA

BİLAL KARA

Uğramayamadım fakat telefonda görüştüm kendileriyle . Gayet iyi sonuç aldım. Tavsiye ediyorum.

2020:01:30 12:47:45
Şerif ŞAM

Şerif ŞAM

Mükemmel ,iyi hizmet uygun fiyat

2020:06:11 08:42:45
Münevver Sızıcı

Münevver Sızıcı

Iyi

2019:04:27 09:34:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı