VETWİSEE VETERİNER KLİNİĞİ DİYARBAKIR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

VETWISEE VETERİNER KLİNİĞİ DİYARBAKIR

VETWISEE Veteriner Kliniği Diyarbakır, 2005 yılında kurulmuş olup, Diyarbakır şehrinde evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

VETWISEE Veteriner Kliniği, kurulduğu günden bu yana uzman veteriner hekimler ve deneyimli personeli ile hizmet vermektedir. Hayvansever bir ekip tarafından kurulan klinik, evcil hayvanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

VETWISEE Veteriner Kliniği, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Hizmetlerimiz için detaylı fiyat bilgisi almak için lütfen kliniğimizi arayınız.

Önemli Özellikler

  • Uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi (aşılar, ameliyatlar, diş tedavileri vb.)
  • 24 saat acil veteriner hizmeti
VETWISEE Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Uzman kadromuz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Bizi tercih ederek evcil hayvanınızın en iyi bakımı alacağından emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir VETWİSEE VETERİNER KLİNİĞİ DİYARBAKIR Yorumlar - 1

user285189

Diyarbakır Vetwise Veteriner Kliniği oldukça profesyonel ve ilgili bir ekip ile hizmet veriyor. Hayvanımızın sağlığı konusunda bize her konuda yardımcı oldular ve tedavi süreci boyunca bizi bilgilendirdiler. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

5 Eylül 2024
Ferhat Alay

Ferhat Alay

Herkesin tercih etmesi gereken bir veteriner olduğunu düşünüyorum sayesinde fip li 2 kedim hayatta Azad hoca ve ekibi toplukonut ve seyrantepenin başına gelen en güzel şeyler den biri. Saygılar 😀

2023:12:17 13:35:15
Sevda Atlı

Sevda Atlı

Azad Hoca'nın bilgi ve becerisiyle birçok canı kurtardık. Merhameti, ilgisi, iletişimi dört dörtlük. Hijyen konusunda da henüz bu kadar temiz kliniğe denk gelmedim, özellikle klinikte yatışta olan canların temizliğine çok çok dikkat ediyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim her şey için, iyi ki siz🙏🏻💐

2023:10:18 14:06:57
Simge Dursun

Simge Dursun

Artık kedim leydiyi azad hocaya götürüyorum , ilgilenmeleri, sıcak kanlılığı ,her merak ettiğim soruma cevap vermesi güler yüzlülüğüyle bende memnunum kedim leydide :)

2023:12:17 13:43:03
Hannibal Lecter

Hannibal Lecter

Kedim Cino'nun kısırlaştırma ameliyatını yaptırdık gayet ilgililerdi ameliyat sorunsuz geçti şuanda bu yorumu kedim cinoyla beraber yapıyoruz. 🐾🐾

2023:10:10 13:29:09
Sümeyye Üçer

Sümeyye Üçer

Çok ilgili ve güleryüzlüler. Minik dostlarınızı tereddüt etmeden götürebileceğiniz bir klinik 😻

2023:12:20 16:29:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–21:00
  • Salı 09:30–21:00
  • Çarşamba 09:30–21:00
  • Perşembe 09:30–21:00
  • Cuma 09:30–21:00
  • Cumartesi 09:30–21:00
  • Pazar 11:00–19:00

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı