BATURAY TURİZM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Diyarbakır BATURAY TURİZM

BATURAY TURİZM, Diyarbakır şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, turizm alanında çeşitli hizmetler sunmaktadır ve müşterilerine unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

BATURAY TURİZM, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Şirket, kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi ile müşterilerine güvenilir bir turizm deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

BATURAY TURİZM, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyat politikası, müşteri dostu ve şeffaf bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Özelleştirilebilir tur paketleri
BATURAY TURİZM'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve geniş hizmet yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir şirket olarak, unutulmaz bir turizm deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar BATURAY TURİZM Yorumlar - 1

user285107

Diyarbakır BATURAY TURİZM Seyahat Acentası, harika bir deneyim yaşattı bana. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde seyahatim sorunsuz geçti. Turlarının kalitesi de oldukça yüksekti. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Eylül 2024
Taha Akar

Taha Akar

Mükemmel bir tatil için tartışmasız en iyisi, sadece gideceğiniz şehri seçin gerisini baturay turizme bıraktın. Tatilinizin başından sonuna kadar her anı ile o kadar çok alakalılar ki müşteri memnuniyetinde hiç bir turizm firması bu kadar ilgilenmemişti daha önce. Herşey için teşekkürler. Serdar bey ve ekibi..

2023:09:22 10:54:29
tuğçe tuncal

tuğçe tuncal

Muhteşem tatilimizin mimarı, hayatınızın en güzel tatilini geçirmek istiyorsanız kendinizi Baturay Turizm’e emanet edebilirsiniz.

2023:09:22 10:56:30
Tuba Özmen

Tuba Özmen

Tura katıldık fiyat uygundu ancak her turda olduğu gibi ekstaralar oluyor. Yalnız gezilecek diye belirtilen yarlerden bazıları ekstra kabul edildi ve ayrıca ücret alındı. Seçilen yerler isabetliydi. Genelde en güzel yerler seçilmişti. Oteller ücrete göre uygundu. Genelde joly ya da ets ile ortak oteller kullanıldı. Otobüsü güzeldi. Ancak şoförun valiz istediğimiz zaman kıziyirdu. Tür yetkilisi iletişim konusunda zayıf ve yetersizdi. Yalnız oluşan aksaklıkları hallediyorlardi. Tur rehberimiz tolga beydi. Turda en ilgili ve en kibar kişiydi diyebilirim. Biraz enerji gerektiriyor bende fazlasıyla var diyorsanız katılabilirsiniz arkadaşlar.

2019:08:28 08:10:20
Hatce OKUR

Hatce OKUR

Baturay Turizm. Gerçekten acentadan Daha fazlası. İşletmeler hakkında ki yorumlar da hep şunu düşünürdüm. Bu tarz olumlu mesajları şirketin kendinin yazdığını ya da yazdırdığını düşünürdüm. Ama bu önyargım Baturay Turizm in sunduğu hizmet kalitesi ve fazlasıyla güler yüzlü hizmetiyle yıkıldı. Saat 22.45 de bile arayarak hizmet aldım ve bana yardımları için çok teşekkür ederim. Iş hayatında başarılar dilerim. Ve her platform da olumlu reklamını yapacağının bilinmesini isterim. İşyeri sahibi Serdar bey ve çalışanlarına selamlar.

2019:04:23 19:57:03
berdan

berdan

Ceylan avm de bulunan BATURAY TURİZME 15/04/2017 tarihinde rezervasyon bilet iadeleri ile ilgili bilgi almak için gittim. orda çalışan ve firma sahibi olduğunu söyleyen Dicle isimli bayan oldukça agresif davrandı. üslubu çok berbat olan bu bayan hem bilgisiz hem de çok kabaydı. Türk hava yollarının telefonunu dahi vermekten aciz bu kadın orda bu firmayı nasıl temsil ediyor anlayamıyorum. ivedilikle insan ilişkileri konusunda ders alması gerekiyor.

2017:04:17 20:13:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı