Diyarbakır Meslek Yüksekokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Diyarbakır Meslek Yüksekokulu

1992 yılında kurulan Diyarbakır Meslek Yüksekokulu, Diyarbakır şehrinde eğitim veren önemli bir kurumdur. Meslek yüksekokulu, gençlere çeşitli alanlarda mesleki eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Diyarbakır Meslek Yüksekokulu, 1992 yılında kurulmuş olup o günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlamaktadır. Yüksekokul, sürekli olarak kendini güncelleyerek ve geliştirerek öğrencilere en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Öğrencilerin eğitim alırken maddi açıdan zorlanmamaları için uygun fiyat politikaları uygulanmaktadır. Ayrıca burs imkanları da sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir meslek yelpazesi sunulmaktadır.
  • Alanında uzman öğretim kadrosu bulunmaktadır.
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvar imkanları mevcuttur.
Diğer yüksekokullardan farklı olarak, Diyarbakır Meslek Yüksekokulu öğrencilerine hem teorik hem de pratik eğitim imkanı sunmaktadır. Bu sayede öğrenciler, mezun olduklarında iş hayatına daha donanımlı bir şekilde adım atabilmektedirler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Diyarbakır Meslek Yüksekokulu Yorumlar - 1

user285105

Diyarbakır Meslek Yüksekokulu, geniş bir yelpazede meslek alanlarında eğitim veren köklü bir kurumdur. Özellikle bölgenin ihtiyaçlarına yönelik programları ile öne çıkan bir yüksekokuldur. Öğretim kadrosu oldukça deneyimli ve alanında uzmandır. Öğrencilere sağladığı imkanlar ve destekler sayesinde başarılı bir eğitim süreci geçirmelerini sağlar. Ancak bazı altyapı eksiklikleri bulunmaktadır. Genel olarak Diyarbakır Meslek Yüksekokulu, kaliteli eğitim anlayışı ve pratik odaklı programları ile öğrencilerine değer katan bir kurumdur.

5 Eylül 2024
Hakkı Karadeniz

Hakkı Karadeniz

Okul binası güzel, ama çalışan asansör ve temiz tuvalet bulmak imkansız.

2016:12:31 09:32:11
Ahmet Pekedis

Ahmet Pekedis

Sosyal bilimler meslek yüksekokulu da burada mı acaba

2023:04:13 17:50:45
Yusuf Deniz

Yusuf Deniz

2022:09:22 07:41:04
Yasemin Mutlu

Yasemin Mutlu

2021:12:15 12:49:49
CENGİZ KOYUN

CENGİZ KOYUN

2021:04:18 07:25:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı