Dicle Üniversitesi İlahyat Fakültesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Diyarbakır şehrinde bulunan önemli eğitim kurumlarından biridir. Fakülte, İslami ilimler alanında eğitim vererek öğrencilere teorik ve pratik bilgiler sunmaktadır.

Tarihçe

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 1982 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana, alanında uzman akademisyenler eşliğinde öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Fakültenin eğitim ücretleri devlet üniversitesi standartlarına göre belirlenmektedir. Burs imkanları ve öğrenim kredisi gibi destekler de öğrencilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman akademisyenler
  • Modern eğitim olanakları
  • Çeşitli burs imkanları
  • Uygulamalı eğitim fırsatları
Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak yetişmiş din görevlileri yetiştiren Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, kaliteli eğitim kadrosu ve geniş kapsamlı ders programı ile tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Dicle Üniversitesi İlahyat Fakültesi Yorumlar - 1

user285093

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, alanında uzman akademisyenleri ve geniş kütüphanesi ile öğrencilere kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Fakültenin dini ve ilahiyat alanında sunduğu dersler oldukça kapsamlı ve güncel konuları da içermektedir. Ayrıca öğrencilere sağladığı sosyal etkinlikler ve öğrenci kulüpleri ile de akademik hayatlarını renklendirmektedir. Ancak bazı altyapı eksiklikleri bulunmaktadır. Genel olarak Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, öğrencilere nitelikli bir eğitim sunan başarılı bir fakültedir.Puan : 4

5 Eylül 2024
Abdulaziz Bilge

Abdulaziz Bilge

Köklü bir fakülte. Çok kıymetli hocaları var.Gayet güzel. Bahcesi, etrafi...Cami fakültenin hemen karşısında.Universiye girerken sol tarafa düşer.

2022:01:15 08:35:10
Alim Yusufum

Alim Yusufum

İlahiyat fakültesi...Yer konum olarak güzel ortamı süper...Eğitim adına konuşmak gerekirse okulda sizin eğitiminiz hakkinda veya başka bi sorun olduğunda muhattab bulamıyorsunuz ne yazık ki...Wesselam...

2021:11:20 10:39:47
Seyyah Ayintabi

Seyyah Ayintabi

Dicle üniversite si ilahiyat fakültesi... İlitam programı da olan bir üniversite bölümü..

2020:01:05 19:38:00
Bilal Ermiş

Bilal Ermiş

Kampüs içerisindeki konumu güzel.

2020:07:31 10:53:46
Yücel Tanrıkulu

Yücel Tanrıkulu

Çok güzel yerine kurulmuş.

2021:04:06 08:02:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı