Dicle Üniversitesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Dicle Üniversitesi

Dicle Üniversitesi, Diyarbakır şehrinde bulunan bir devlet üniversitesidir. 1974 yılında kurulan üniversite, geniş bir kampüs alanına sahip olup çeşitli fakülteler, enstitüler ve yüksekokullardan oluşmaktadır.

Tarihçe

Dicle Üniversitesi, Türkiye'nin güneydoğusunda eğitim ve araştırma faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde akademik kadrosunu güçlendiren üniversite, bölgenin önde gelen eğitim kurumlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Dicle Üniversitesi, devlet üniversitesi olması nedeniyle öğrencilere uygun fiyatlarla eğitim imkanı sunmaktadır. Burs olanakları ve öğrenim kredisi gibi destekler de öğrencilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kampüs alanı
  • Çeşitli fakülteler ve enstitüler
  • Uzman akademik kadro
  • Araştırma olanakları
Dicle Üniversitesi, bölgenin önde gelen eğitim kurumlarından biri olması ve geniş kampüs alanı ile öğrencilere modern eğitim imkanları sunmaktadır. Uzman akademik kadrosu ve çeşitli araştırma olanakları ile öne çıkan üniversite, öğrencilerin tercih sebebi olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Dicle Üniversitesi Yorumlar - 1

user285067

Dicle Üniversitesi, Diyarbakır'ın en köklü ve önemli üniversitelerinden biridir. Hem akademik kadrosu hem de geniş kampüsü ile öğrencilere kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Üniversitenin sosyal olanakları da oldukça geniştir ve öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik birçok aktivite ve kulüp bulunmaktadır. Ancak bazı bölümlerdeki altyapı eksiklikleri ve bazı derslerdeki kalite sorunları göz önünde bulundurulmalıdır. Genel olarak Dicle Üniversitesi, Diyarbakır'da eğitim almak isteyen öğrenciler için iyi bir seçenektir.

5 Eylül 2024
Hüseyin Kafadengi

Hüseyin Kafadengi

Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birisi olan Dicle üniversitesi komplike bir yapıya sahip. Diyarbakır'ın içinden geçen dünyanın en uzun 3. Nehri olan Dicle nehrinin kenarlarında bulunan hevsel bahcelerinin doğusunda yer alan üniversite yerleşkesinde tıp fakultesine öğrenci öğretim görevlisi çalışan ve vatandaşların erişimi oldukça rahat. Hemen her yerde engelli rampaları bulunuyor. Otoparkların agaclarla çevrili olması yaz aylarinda gölgede serinlemek mümkün. Dicle üniversitesi Tıp fakultesinde acil servis hizmetinin yanı sıra renkli görüntüleme hizmetide sunuluyor. Kantin ve bufelerinde fiyatlarda oldukça makul.

2023:09:29 11:28:23
ibrahim Samsa

ibrahim Samsa

Doktorlar müthiş kaliteli bina bayağı bir eski yardımcı hizmetliler fena değil ama yemekhane görevlileri biraz daha duyarlı ve iyi bir hizmet bekliyoruz

2023:07:24 12:40:50
Sngl Ozmen

Sngl Ozmen

Dicle univertesi onkoloji bölümünde çalışan doktor, hemsire, tüm sektör çalışanlarını kalbinden öpüyorum harikasınız iyiki varsınız işinize olan saygınız ve bagliliginiz. Sayesinde sizlerle olmaktan çok ama çok memnunum (saygılarımla)Songül özmen 👍👍

2024:01:03 15:48:56
Mehmet Fırat Sever

Mehmet Fırat Sever

1973 yılından beri Güneydoğu illerinin hemen hepsine hizmet veren hastanesiyle,bölgenin en kaliteli üniversitesiyle,bünyesinde barındırdığı diğer bölüm hastaneleriyle gerçekten övgüye layık

2023:02:22 10:42:00
Nevzat Güler

Nevzat Güler

30.40 yıllık bu üniversite hastanesinin sağlık hizmetlerini ve sağlık çalışanlarını kısmen tenzih ederim.Arkadaşlar bu dekan,hastane başhekimi ve Hastane Yönetimi bahçede kuruyan ağaçları görmüyormu.Bir yıla kalmaz tümü susuzluktan kuruyacak.çevre düzenlemesi veya çim ekimi zaten yok.Hiç olmazsa bu ağaçlara Biraz su verin.Allahtan korkunuz olmayabilir,insanlardan çekinceniz olmayabilir fakat unutmayın bu ağaçlar bir gün sizede lazım olacak

2021:08:29 11:06:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı