Medland Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Diyarbakır Medland Taksi

Medland Taksi, Diyarbakır şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 2005 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Medland Taksi, kaliteli ve güvenilir taksi hizmeti sunma amacıyla kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

Medland Taksi, adil ve uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, mesafe ve hizmet türüne göre değişiklik gösterebilir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, şeffaf bir fiyat politikası benimsemiştir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 24 saat hizmet
  • Temiz ve konforlu araçlar
Medland Taksi, müşterilerine güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Medland Taksi Yorumlar - 1

user284893

Diyarbakır Medland Taksi Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir taksi durağı. Araçlarının bakımlı ve konforlu olması da ayrıca memnuniyet verici. Şoförlerin kibar ve yardımsever olmaları da takdir edilesi bir özellik. Hizmet kalitesi oldukça yüksek ve güvenilir bir taksi durağı. Kesinlikle tercih edilesi bir adres.

5 Eylül 2024
MERVE CEREN BABUR (CEREN)

MERVE CEREN BABUR (CEREN)

Şöförleri düzgün sürüyor, korkusuz bir yolculuk için teşekkğrler

2023:06:25 17:43:55
Hadika BERBER

Hadika BERBER

Hasta köpeğimiz 5 aylik golden yavrusu bundan iki hafta önce 5 aylık olduğunu ve ayaklarimizla bastığımız yerde kontrollü bir şekilde taşıyacağımızı belirtip buna göre birini gönderin dediğimiz halde gelen iki farklı araçlarının ikisi de almadi köpeğimizi ve dün itibariyle yine çok acil taksi ihtiyacımız olduğu halde bu sefer araç bile göndermediler neymiş harammiş yahu can değil mi bu sen herşeyi helal yaptın bugune kadar da köpeğin haramı mi kaldı ki bu hayvan bu kadar ağır hasta, hayvan sevgisi olmayan bir işletme Allah'ınızdan bulun

2020:09:06 13:51:52
nasuh berber

nasuh berber

Kesinlikle bir yıldızı bile hak etmeyen bir işletme, insanlık sadece insanlara iyi hizmet etmekle olmuyor hayvanlarin da canı var onlar da hastalanıyor ve o haldeyken bile taksisine hiçbiri almak istemiyor benim için sizin insanlığınız o an bitmiştir. Haram diyor birde sen herşeyi bugüne kadar helal yaptın da hasta olan, canı yanan yardima muhtaç bir hayvandan mi haram bulaştı sana Allah sizi bildiği gibi yapsin

2020:09:09 10:46:56
Abdullahi Karakan

Abdullahi Karakan

Bu civarda çağıra bileceğiniz tek taksi durağı. Arabada sigara sarma aleti ve tütün unuttum. Sitemi bildikleri halde, gelip güvenliğe bırakabilirlerdi, olmadı..

2017:03:05 19:29:03
Barış Yapıcı

Barış Yapıcı

Aramanızda biraz geç geliyorlar

2022:10:18 07:23:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı