Yüksel Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Yüksel Taksi Diyarbakır

Yüksel Taksi, Diyarbakır şehrinde hizmet veren bir taksi şirketidir. Şehir içi ve şehirler arası transfer hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Yüksel Taksi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Diyarbakır halkına güvenilir ve kaliteli taksi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Yüksel Taksi, müşterilerine uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, mesafe ve hizmet türüne göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 24 saat hizmet
  • Şehir içi ve şehirler arası transfer imkanı
Yüksel Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her zaman güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Profesyonel şoförleri ve geniş araç filosu ile her türlü transfer ihtiyacınıza cevap vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Yenişehir Yüksel Taksi Yorumlar - 1

user284853

Diyarbakır Yüksel Taksi Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir durak. Taksi şoförleri de oldukça kibar ve yardımseverler. Hızlı ve güvenli bir şekilde istediğiniz yere ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilebilecek bir taksi durağı.

5 Eylül 2024
Ali cevat Keskin

Ali cevat Keskin

Şehrimizin en eski taksi duraklarindan birisi. Tum çalışanları o duraga 15.20.30 yıllarını vermistir.temiz bir yer icofis ve kışla sokakta olması nedeni ayrica cafelerin coklugu göz önüne alinirsa zaman zaman araç sıkıntısı olmaktadir

2023:10:10 15:50:05
Berfin Yıldız

Berfin Yıldız

Şoför Çok paragöz ve üslupsuzdu bir kadın olarak taksiden aşağlanarak indirildim asla ama asla tercih etmeyin cimer e kadar her yere yazmayı düşünüyorum.

2021:01:12 12:47:17
Müjgan Baker

Müjgan Baker

Fenaaaa değiiiiiiil araçlar daha temiz olmalı

2022:07:06 15:21:33
ferman ok

ferman ok

👍

2022:11:15 18:42:58
Berivan Oruç

Berivan Oruç

İyi

2021:06:24 10:43:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı