Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

GROSSYİRMİ1 Diyarbakır

GROSSYİRMİ1, Diyarbakır şehrinde bulunan bir toptan satış mağazasıdır. 2005 yılında kurulan işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

GROSSYİRMİ1, 2005 yılında Diyarbakır'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, sürekli olarak müşteri taleplerine uygun ürünleri stoklarında bulundurarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

GROSSYİRMİ1, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Toptan satış yapması sebebiyle müşterilere avantajlı fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
GROSSYİRMİ1'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi sayesinde ihtiyacınız olan her ürünü tek bir yerden temin edebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Kayapınar GROSSYİRMİ1 Yorumlar - 1

user284825

Diyarbakır GROSSYİRMİ1 Süpermarket oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Fiyatlar da oldukça makul. Ancak bazı ürünlerde stok sorunu yaşanabiliyor. Personel de genel olarak yardımsever ve ilgili. Genel olarak memnun kaldım.

5 Eylül 2024
Sercan

Sercan

Fiyatları güzel ürünler güzel ve kaliteli çalışanlar nazik ancak bir kaç kişi maskesiz girip alışveriş yaptı bir kadın burnunu kaşıyıp sonra sebze meyve seçtiğini gördüm midem kalktı kadın içeride maskesiz dolaştı gezdi daha bir kaç kişide vardı kimse uyarmadı dezenfektan noktası yoktu korona virüs tedbirleri çok zayıftı.

2020:12:11 13:55:46
serkan veysel Arslan

serkan veysel Arslan

Sebze alis verişi için yıllardır gittiğim bir marketti. Bugün sebze alışverişine gaziler subesine gittim yine. Sebze reyonundan sorumlu olduğunu düşündüğüm bıyıklı bir çalışan yüzünden artık gitmeme kararı aldım. Kasa kasa yeni sebzeleri bekletip reyondaki çürük sebzeleri satmaya çalışıyorlar. Sorunca da ters cevap veriyorlar. Çalışanların müşteriye saygisi sifir. Eskiden böyle değildi. Nerede o eski Diyarbakır esnafları.....

2023:08:16 10:03:39
Ekicioğlu Kenan

Ekicioğlu Kenan

Kaliteli ve uygun fiyatlı bir süper market.

2023:11:03 08:38:44
ÖMER IŞIK

ÖMER IŞIK

Berbat, çok çok kötü... Özellikle kasada çalışan kasiyer kız terbiyesizin teki, indirimli ürünü alırken adetli demiyorlar, kasaya gelince satmıyorlar. Bu kasadaki kadın özellikle müşterileri birbirine düşürüp kavga ettiriyor. Uygun fiyatlara aldanmayın, giderseniz pişman olabileceğiniz bir market. Keşke asıl sahibine ulaşabilme imkanım olsaydı...!

2023:02:19 13:54:04
Mehu Benice

Mehu Benice

İğrenç bir market çalışanları hakaret küfür ne ararsanız var.indirimli ürünlerde kişi başı satış yapıyoruz diyip hesaplarına gelmedimi vermiyorlar.tezgahtarlari market sahibiyiz diyip müşteriye hakaret ediyorlar.bes yıldız veriyorum yorumum en başta görünsün.bu gün salça indirimde ailemle almaya gittik vermeyip bize hakaret edip satışı durdurup bizi çıkardılar.

2022:08:09 13:05:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–23:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı