Ali Emiri Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Diyarbakır Ali Emiri Anadolu Lisesi

Ali Emiri Anadolu Lisesi, Diyarbakır şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, gençlere nitelikli eğitim imkanı sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ali Emiri Anadolu Lisesi, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Ortaokul mezunu öğrenciler
  • Akademik başarıya önem veren aileler

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar olanakları
Ali Emiri Anadolu Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onların sosyal gelişimlerine katkıda bulunan bir eğitim kurumudur. Nitelikli eğitim anlayışı ve modern olanaklarıyla öne çıkan okulumuz, öğrencilerin geleceğe güvenle bakmalarını sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Ali Emiri Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user284257

Diyarbakır Ali Emiri Anadolu Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve özverisi sayesinde öğrencilerin başarısı her geçen gün artıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı derslerde daha fazla materyal ve donanımın olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.Puan : 4

4 Eylül 2024
mataha ahatam

mataha ahatam

Bizzat ben öğrencisiyim okul içi faaliyetler aşırı yetersiz müdür yardımcıları aşırı kötü ilgisiz ve sinir bozucular, bunu dememin sebebi aile ile bizzat telefon görüşmesi bile olsa çıkmanıza asla izin vermiyorlar çok nadiren onları bulabilirsiniz.Okuld hiçbir etkinlik, bahçesi bana kalirsa kötü değil, okul temizligi ortalama, kantin fiyat/yemek düzeyi ortalama. Dil sınıfları 28-35metrekare ve 25 kişi var dil sınıfı olayı halledilmezse dilcilere tavsiye etmem mevcutlar sayisalda 40-48 öğretmen konusu biraz karışık çok iyi öğretmenlerde var azda olsa kötü hocalarda var (z.l4la) umarım burayı düşünenlere yardımcı olabilmişimdir

2023:10:08 21:20:51
Kader

Kader

Öncelikle okul mimari olarak iyi. Spor salonu mevcut. Bahçesi kesinlikle berbat gezerken kendimi inşaat alanındaymış gibi hissediyorum. O yüzden bahçeye çıkmayı hiç sevmiyorum. Öğrenci kadrosuna gelecek olursak bu okula başladığımda öğrenci sayısı gayet yeterliydi şuan 12. Sınıfım ama sanki Diyarbakır'da ne kadar boşta kalan öğrenci varsa bu okula toplanmış gibi. Sınıflar geniş lakin her sınıfta en az 40 kişi var. Haliyle bu da sınıf ortamında kargaşa yaratıyor. Öğretmenlere gelecek olursak hepsine iyi diyemem ama idare eder. Yalnız bu konuyu es geçmek istemiyorum müdür yardımcıları aşırı ilgisiz ayrıca çoğu zaman işim düşse adamları odalarında göremiyorum iş başındayken nereye kayboluyorsunuz çok merak ediyorum. Her neyse müdür beye gelecek olursak şuana kadar ki müdürlerden en disiplinli ve başarılı olanı diyebilirim. Ayrıca okulun kütüphanesinden neredeyse hiç faydalanamıyoruz. Kütüphanede oturup kitap okuyamayiz sadece kitap alabiliriz. Ki o kitapları da alabilmek için kütüphane bileti gibi bir şey almalısınız o da ücretli okul mu ticarethane mi belli değil. Lavabolar her okulda olduğu gibi bu okulda da çok kirli. Ha birde okulda az biraz eğlenceli aktiviteler duzenlerseniz çok iyi olur. Benim bu okul ile ilgili gözlemlediklerim bu şekildeydi. Geriye dönüş şansım olsa secmezdim ama zaten bu yıl başka bir okula transfer olacağım.

2023:06:28 11:55:51
HAMZA DEMİR

HAMZA DEMİR

Cok iyi disiplinli öğretmenleri gayet ilgili ama bir önerim var ògrencilere yönelik faaliyetler artırılmalı laboratuar ortamı olsun bilgisayar odası olsun ya da ensturman çalabilecek bir kulüp olsun yani spor sanat teknoloji faaliyetleri artırılırsa okul süper ötesi olur

2023:06:18 22:49:02
Yaprak Ozan

Yaprak Ozan

Öğretmen kadrosu gayet iyi. Haftasonu kursu sayesinde öğrendiklerinizi ayrıca pekiştirebilirsiniz. Yalnız bina yapısı, bahçe düzeni ve okul temizliği açısından maalesef ki kötü durumda. Ayrıca bence sınıf kontenjanı çokk fazla. Sınıf başı 42 öğrenci nedir ya?!

2022:03:04 15:35:44
Nurettin Fidancan

Nurettin Fidancan

Okul müdürünün okul için yapılan harcamalar derhal incelenmeye alınmalı okul Aile Birliği'nin onayı ve imzası olmadan kendi kafasına göre harcama yapması ve okul Aile Birliği'nin seçimi kendisi seçmesi yasalara ve hukuka aykırı olduğunu bilmesine rağmen velilerin seçmesi gerektiği yerde okul müdürünün kendisi seçmesi ne kadar adil olabilir yetkililer bir an önce soruşturma açmaları lazım

2018:11:28 06:39:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–15:05
  • Salı 08:30–15:05
  • Çarşamba 08:30–15:05
  • Perşembe 08:30–15:05
  • Cuma 08:30–15:05
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı