Cigerci Hüsnü Usta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Diyarbakır Cigerci Hüsnü Usta

Cigerci Hüsnü Usta, Diyarbakır şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir işletmedir. 1980 yılında Hüsnü Usta tarafından kurulan işletme, geleneksel Diyarbakır ciğerinin en lezzetli ve en kaliteli şekilde sunulduğu mekanlardan biridir.

Tarihçe

Cigerci Hüsnü Usta, 40 yılı aşkın bir süredir Diyarbakır'ın en iyi ciğerini sunmaktadır. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan ciğerler, lezzetleriyle müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Ciğer tabağı: 25 TL
  • Çöp şiş: 15 TL
  • İçli köfte: 10 TL

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Diyarbakır ciğeri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Cigerci Hüsnü Usta'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Geleneksel Diyarbakır ciğeri sevenler için en lezzetli seçeneklerden biri olan işletmemiz, taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Cigerci Hüsnü Usta Yorumlar - 1

user284056

Diyarbakır Cigerci Hüsnü Usta Restoran'da yediğim ciğerler gerçekten çok lezzetliydi. Servis hızı da oldukça iyiydi ve personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

4 Eylül 2024
Gezgin Gezgin

Gezgin Gezgin

Diyarbakır’ın esnaf ciğercisi.Yerini bulmak için biraz uğraşmak gerekiyor.Fiyat kalite dengesi iyi.Mekan küçük ama şirin lezzetli bir yer

2024:01:20 17:05:19
onur avcı

onur avcı

Şehirde birçok ciğerci denedik;Uzak ara en iyisi bu mekan, ustamız 3.kuşak yeğen (Fatih usta) ve duruşu ile de çok iyi bir insan, bölgenin samimiyetini ve şivesini hissedeceğiniz ocak başında oturup, kendinizi ustamıza emanet edebilirsiniz.Çok iyi kıvamında pişmiş kuzu ciğeri ve taze yeşillikler, köz biber kapanışta şansınız varsa uykuluk deneyin.3 Ağustos 2023Güncelleme;Fatih ustadan çok memnun kaldığımızdan, tekrar gitmek istedim. Akşam yemeği için tekrar tercih ettim, bu sefer mekanın sahibi mangal başında idi ve mekan çok kalabalıktı. Ciğer lezzetine diyecek bir sözüm yok gayet lezzetliydi, ama ustanın “şımarıklığa varan”, millet gülüyor diye takındığı bir üslup/tarz var ben çok hazzetmedim, diyebilirim.

2023:08:29 13:08:31
Zeyneb Esin

Zeyneb Esin

Diyarbakırda genellikle tercih ettiğimiz mekanların çoğu artık ciğerlerini çok kötü yapmaya başladılar. Ciğerden umudumuzu kesmişken burası tavsiye edildi bize ve Artık ciğer mekanımız belli oldu. Harikulade bir tat ulu camiden çıkınca sağ tarafta çarşının içinde arada kalıyor. Kime sorulsa gösterilir zaten. Ayrıca Sadece ciğeri değil rica üzeri soslu ekmekte veriyorlar yanında muhteşem ötesi bir lezzet oluyor kesinlikle herkesin yemesi gereken bir lezzet. 😍

2023:07:28 08:06:16
Efendi Peltek

Efendi Peltek

Ortam fena değil, ama ganitur yok desem yeri, bir kaç domates , az soğan, biraz roka, adını duyup gittiğim bir yer, ama standart abartacak bir uer değil, sıradan. Yeri güzel yapan çalışanların ilgisini başka bir şey değil

2023:12:17 14:10:14
Dr. Lulu Md

Dr. Lulu Md

Ciğeri gerçekten lezzetliydi. Ama Diyarbakır’da aynı veya yakın lezzete birçok meze sunan mekanlar var. Meze diye domates, soğan ve közlenmiş biber getirdiler. Açıkçası meze seven biri olarak bir daha uğramayı düşünmüyorum. Klasik bir esnaf lokantası. Beklentileriniz arasında hijyen, güzel mekan ve meze varsa gitmemeniz gereken bir yer. Yok ben ciğeri sek severim mekanın görünüşü de önemli değil diyorsanız uğrayabilirsiniz. Biz 5 şiş ciğer ve 2 suya 135 tl para ödedik.

2023:06:15 11:16:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–19:30
  • Salı 07:00–19:30
  • Çarşamba 07:00–19:30
  • Perşembe 07:00–19:30
  • Cuma 07:00–19:30
  • Cumartesi 07:00–19:30
  • Pazar 07:00–19:30

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı