Fırın-ci Sur

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Fırın-ci Sur Diyarbakır

Fırın-ci Sur, Diyarbakır şehrinde bulunan bir fırındır. 1990 yılında kurulan işletme, geleneksel yöntemlerle üretilen ekmek ve diğer fırın ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fırın-ci Sur, kaliteli ve taze ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Fiyat politikası her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlenmektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geleneksel yöntemlerle üretilen ekmek ve fırın ürünleri
  • Taze ve kaliteli malzemelerin kullanımı
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Fırın-ci Sur, lezzetli ve sağlıklı ürünleriyle Diyarbakır'da tercih edilen bir fırın olmayı başarmıştır. Geleneksel yöntemlerle üretilen ekmekleri ve diğer fırın ürünleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Fırın-ci Sur Yorumlar - 1

user283990

Diyarbakır Fırın-ci Sur Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

4 Eylül 2024
S.MERVE

S.MERVE

Tek kelimeyle mükemmel diyeceğim yerlerden burası. Özellikle lezzetli et yemek isteyenler için. Alinazik yedim yemeğin tadından sunumuna her şey harikaydı. Yemekten önce tek kişi olduğum halde bir sürü meze geldi. Servis çok hızlı. Diyarbakıra her geldiğimde mutlaka fırıncıya gelirim. Hem tarihi bir yer hem yemekler lezzetli daha ne olsun. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Fiyatlar piyasanın bir tık üstünde ama buraya değer diye düşünüyorum

2024:01:09 12:20:03
tinking irenqli

tinking irenqli

Ortamı güzel yemekleri lezzetli. Tek başıma olmama rağmen ikramlar oldukça fazlaydı. Yeşillikler tazeydi. Tek eksiği bence pidenin soğuk olmasıydı. O da sıcak olsa mükemmel olurmuş. Servis hiç gecikmedi. Acısız Diyarbakır kebabı yedim gayet lezzetliydi fiyatı da 28 Ekim 2023 de 220 TL. Bence ortam ve lezzetler için değer. Normal salata, kaşık salata, ezme, roka, lavaş ile pide, küçük içli köfte ve haydari mi cacık mı olduğunu anlamadığım bi meze geldi. O kadar güzeldi ki hepsi bitti. Kebabın yanında soğan salatası, bulgur pilavı, köz biber ile domates vardı. Acısız istediğim için kırmızı köz biber acı değildir diye düşündüm ama acı çıktı. Herşey o kadar çoktu ki köz sebzeler kaldı. Ortam güzel özel yemekler için tercih edilebilir. Ben gezi amaçlı ordaydım o yüzden güzel bir mekan tercih etmek istedim memnun da kaldım.

2023:11:14 12:21:16
Aylin Ç.

Aylin Ç.

Temiz ve işini iyi yapan bir yer olarak, tavsiye üzerine, akşam yemeği için girdik. Sur'da ana cadde üzerinde şık bir restaurant. Genelde et ürünleri ağırlıklı menüsü. Atmosferi gayet iyi, modernize edilmiş tarihi bir dokusu var, temiz.Kuzu ağırlıklı olunca (ya da kuzu+dana karışımı yemekler genelde) seçimde biraz zorlandım. Ağız tadına ve etle aranızın nasıl olduğuna göre yorumlar değişir elbette; kuzu yemiyorsanız lahmacun ağır gelebilir; soğan, biber vs yok içinde. Ciğer ve güveç de gayet iyi ancak güveç oldukça acı. Acıyla aranız iyi değilse tercih edilmemeli. Ortaya salata, haydari, yeşillik getirdiler, gayet iyiydi.Fiyata gelince; 2 lahmacun, 1 de güveç için 344 TL ödedik. (214 TL gibi hatırlıyorum güveci)

2023:11:03 19:15:18
Bilal DÜZENLİ

Bilal DÜZENLİ

Sur caddesi üzerinde ambiyansı yüksek, geniş ferah bir mekan. Fiyatlar piyasa düzeyinde. Personel ilgili ve servis hızlı. Tarihi bir bina içerisinde olması çok farklı bir ambiyans oluşturmuş. Orta bölümdeki büyük avize de çok hoş görünüyor. Yemekleri lezzetli, hijyen iyi durumda. Yorum tarihinde aşçı tabağı 290 TL idi. Caddede genel olarak otopark sorunu var.

2023:09:06 14:14:50
muzaffer B

muzaffer B

Mezeleri çok iyi ve bol, İçli köfteleri lezzetli, Kuşbaşılı pidesi harika, Adanası güzeldi, mercimek çorbaları vasattı daha lezzetli olabilir. Müşteri masaya oturur oturmaz 35 liralık 1,5 lt suyu açmaları güzel değil herkes su içmeyebilir.

2023:10:19 16:10:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı