Meşhur Kebapçı Hacı Halid

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Diyarbakır Meşhur Kebapçı Hacı Halid

Diyarbakır'ın en ünlü kebapçılarından biri olan Hacı Halid, lezzetli kebaplarıyla müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Hacı Halid, 1980 yılında Diyarbakır'da açılmıştır ve o günden beri geleneksel yöntemlerle hazırladığı kebaplarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Hacı Halid, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı kebapları uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve porsiyonlar da müşterilerin bütçesine uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöntemlerle hazırlanan lezzetli kebaplar
  • Kaliteli malzemelerin kullanılması
  • Uygun fiyat politikası
  • Misafirperver hizmet anlayışı
Diyarbakır Meşhur Kebapçı Hacı Halid'i tercih etmeniz için birçok neden var. Geleneksel lezzetleri modern bir ortamda sunan işletmemiz, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Meşhur Kebapçı Hacı Halid Yorumlar - 1

user283962

Diyarbakır Meşhur Kebapçı Hacı Halid Restoran'a gittiğimde harika bir deneyim yaşadım. Kebapları çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

4 Eylül 2024
Tuba Ekşioğlu (hadibigidelim)

Tuba Ekşioğlu (hadibigidelim)

Kuzu ıstakoz, adana ve kuzu şiş denedik. Istakoz pirzola oluyor, sadece cuma günleri çıkıyormuş ve insanlar gelmeden arayıp ayirtiyorlarmis, biz tamamen şans eseri geldik ve yedik, mükemmeldi. Adana doğuda yağlı oluyor ama olması gereken ve lezzetli olan bu sadece ben tercih etmiyorum, kuzu şiş güzeldi. Ortam salaş. Çalışanlar içten.

2023:11:24 20:11:58
Luca Binır

Luca Binır

Diyarbakır’da ilk gidilecek yer bu kadar güzel kuzu eti daha önce yememiştim bu kadar uygun fiyatlı bir @ yemeği de yememiştim sadece servis konusunda sıkıntılar var acemiler

2023:12:04 10:27:09
Rasim Baytar

Rasim Baytar

Efsane yemekler efsane lezzetler yemek yerken elim ayağım titredi heyecanlandım nefesim kesildi yemek tadları tam bana göre istisnasız bundan sonra Diyarbakır’da her gittiğimde uğrayacağım mekan tebrik ederim başarılarınız devamını dilerim hersey çok güzeldi

2023:10:21 09:40:49
Sinan

Sinan

Tek kelimeyle ülkemizde özlemini çektiğimiz bir lokanta. Yemekleri lezzetli, temiz, taze, hizmetlerinde kibar davranışları var. Gözümle gördüğüm ve en şaşırdığım şey şişe dizilen kebap kıymasının her şişi için küçük teraziyle tartıp geçirmeleri. Kul hakkından hkam kesen bir takım rsnaflara özenle duyurulur. Gidin gçrün lokantacılık nedir. Hepsinin ellerine sağlık. Tek kusur kısmı adisyon açmamaları, ne yediğimizin fiyatını sorarak değil menüden görerek bilsek daha iyi olur.

2023:08:24 09:47:26
yunus emre GÜLER

yunus emre GÜLER

Diyarbakirin mahalli yemeklerini çok iyi yapan esnaf lokantalarindan biri ... diyarbakir güveçi ,sumakli eksili diyarbakir dolması vb.. yöresel yemeklerini denemek isteyen kişiler için ziyaret edilmesi gereken bir mekan . Biz üç arkadaş gittik. Cuma gününe özel çıkan kuzu kaburga yani ıstakoz ve yanında diyarbakir güveci yedik . Her ikiside çok lezzetliydi kesinlikle tavsiye ederim . Fiyat noktasında biraz daha indirim olabilirdi . Kuzu kaburga 135 TL az güveç 40 TL ayran 30 TL şu 15 TL toplam 490 TL ödedik.

2023:02:01 19:39:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar 08:00–22:00

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı