Diyarbakır Hürriyet Koleji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Diyarbakır Hürriyet Koleji

Diyarbakır Hürriyet Koleji, eğitim sektöründe hizmet veren köklü bir kurumdur. 1990 yılında kurulan okul, kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosuyla öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

1990 yılında kurulan Diyarbakır Hürriyet Koleji, o günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim hizmeti sunmaktadır. Köklü bir geçmişe sahip olan okul, her zaman eğitimde kaliteyi ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini sunarken uygun fiyat politikası benimsemektedir. Öğrencilerin ve velilerin bütçelerini zorlamadan kaliteli eğitim imkanı sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Geniş kampüs alanı ve spor olanakları
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
Neden Diyarbakır Hürriyet Koleji tercih edilmelidir? Okul, kaliteli eğitim anlayışı, deneyimli kadrosu ve modern altyapısıyla öne çıkmaktadır. Öğrencilerin bireysel gelişimlerini destekleyen bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Diyarbakır Hürriyet Koleji Yorumlar - 1

user283814

Diyarbakır Hürriyet Koleji İlkokul, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesi ve öğrencilere verilen destekler sayesinde öğrencilerin başarılı olmaları sağlanıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak, sosyal etkinliklerin daha fazla olması ve öğrencilerin sanatsal yeteneklerini geliştirecek aktivitelerin düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

4 Eylül 2024
Mehmet ali Özkan

Mehmet ali Özkan

Aklın ışığı kalbin nuru şiarıyla hem ilim hem bilim noktasında Diyarbakır'ın büyük bir eksikliğini gideren maddi ve manevi anlamda nesillerin yetişmesine katkı sunan çağın gereklerine göre teknolojinin imkanlarını sunan kaliteli kurumsal bir okul

2022:08:24 07:44:45
Abdulkadir Sulak

Abdulkadir Sulak

Kaliteli ve tecrübeli eğitim kadrosu, başarılı dil politikası, Karakter ve Değerler Eğitimi ve muhteşem fiziki kampüs imkanlarıyla Diyarbakır'ın en iyi eğitim kurumudur. Kesinlikle tavsiye ederim. Yolunuz açık olsun Diyarbakır Hürriyet Koleji.

2022:12:24 11:43:31
ADA SUARITMA

ADA SUARITMA

Sistem sel olarak. Oturaklı ahlaki değeri yuksek ilim feni eğitim olarak kendini ispatlamış bir kurum.Tavsiye ederim. Hocalara teşekkur ederim.

2022:02:12 07:24:04
Mehmet Can

Mehmet Can

Bu okul bireysel farklılıkları gözeten, sosyal gelişimi destekleyen, akademik gelişime önem veren, yabancı dil eğitimi ağırlıklı olan, fiziksel şartları yeterli ve güvenli bir ortama sahip bir okul.

2022:12:24 10:24:58
Beytullah Özen

Beytullah Özen

Başarılarınızın devamını diliyorum.Gayet başarılı bir kurum.

2023:09:08 10:55:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:30
  • Salı 08:00–17:30
  • Çarşamba 08:00–17:30
  • Perşembe 08:00–17:30
  • Cuma 08:00–17:30
  • Cumartesi 08:00–16:00
  • Pazar 09:00–14:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı