Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Diyarbakır şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. İmam Hatip liseleri, öğrencilere hem genel eğitim hem de dini eğitim imkanı sunmaktadır. Bu okul da öğrencilere dini ve genel eğitim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1990 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Okulun eğitim ücretleri devlet okullarına göre daha yüksek olabilir ancak sunduğu dini eğitim ve diğer imkanlar göz önüne alındığında bu ücretler oldukça makuldir.

Önemli Özellikler

  • Dini ve genel eğitim imkanı sunar.
  • Kaliteli öğretmen kadrosuna sahiptir.
  • Modern eğitim materyalleri kullanır.
Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine hem dini hem de genel eğitim imkanı sunarak onların hem manevi hem de akademik gelişimine katkıda bulunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve donanımlı kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Kayapınar Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yorumlar - 1

user283782

Okulun fiziki koşulları oldukça iyi düzeyde. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrencilere olan yaklaşımı da oldukça olumlu. Eğitim kalitesi yüksek ve öğrencilerin başarıları takdire değer. Ancak okulun çevresindeki sosyal imkanların yetersiz olduğu düşünülebilir. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.Puan : 4

4 Eylül 2024
Hasan Hüsnü ALMAS

Hasan Hüsnü ALMAS

Diyarbakır'da başarılı bir proje okulu. Sınavla öğrenci kabul eden bu okulda başarı çıtası sürekli yükseliyor.Geleceğin gençliğinden önce iyi ahlak sonra akademik başarı beklemek lazım diye düşünüyorum.Okul, öğrencilerle geliştirdiği projelerle aynı zamanda bilim, sanat ve kültür alanında da gelişime ışık tutuyor.Yeterli mi asla yeterli değil, her zaman daha iyisini hedeflemek lazım.Gençliğin ele avuca sığmadığı, gerçeklikten kopup dijital esaretin sanal dünyasında savrulduğu bir zaman ve ortamda diğer okullardaki reel durumları da göz önünde bulundurarak okulu değerlendirmek daha hakkaniyetli olur.Okul idaresi ve öğretmenleri de bu okuldaki seçkin öğrencilere sahip oldukları için şanslı olduklarını bilmeliler.

2022:12:05 15:11:42
Yağmur

Yağmur

Hiç güzel bir okul değil asla gitmeyin pişman olursunuz benim gibi

2023:07:28 09:16:12
Lalezarım Canefşanım

Lalezarım Canefşanım

Ben bu okulda okuyorum . Öğretmenler gayet güzel ders anlatıyor . Okul bayak büyük bahçesi geniş camisi var halı saha var spor salonu var . Baya disiplinli bir okul 🏫 ...

2022:12:18 17:23:31
Kerime Kaya

Kerime Kaya

arkadaşlar okulun hocaları eğitimi süper ama mental sağlık için aynı şeyleri söyleyemem kısaca bataklık diyebiliriz. Hem kurtulmak istiyorsunuz hem kurtulmak istemiyorsunuz ya da kurtulamıyorsunuz çünküsü yok. Kanıt istiyorsanız denemek bedava.

2022:06:03 19:24:32
Saliha Maden

Saliha Maden

Ben bu okulda okuyorum cok guzel bir okul tavsiye ederim

2021:03:26 14:25:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı