Tevfik Fikret İöo

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Diyarbakır Tevfik Fikret İlköğretim Okulu

Diyarbakır Tevfik Fikret İlköğretim Okulu, eğitim hizmeti sunan bir okuldur. 1960 yılında kurulan okul, uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Okulda öğrencilere geniş bir müfredat sunulmaktadır ve öğrencilerin akademik başarılarına önem verilmektedir. Ayrıca, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkıda bulunulmaktadır.

  • Uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Spor ve sanat etkinlikleri
Diyarbakır Tevfik Fikret İlköğretim Okulu, öğrencilerin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Sur Tevfik Fikret İöo Yorumlar - 1

user283774

Okulun fiziki koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve öğrencilere destek olmaya çalışıyorlar. Ancak okulun donanımı ve teknolojik imkanları biraz yetersiz. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

4 Eylül 2024
İsmail tas

İsmail tas

Eskiler güzeldi be okulun arkasindan kaçardık suat mudur yardimcisi vardi tam kacarken denk gelirdik ne guzel gunlerimiz gecti dostluklarimiz cok guzeldi be simdikilere bakiyorumda ozamanki genclikle şimdiki genclik bir degil kiymetini bilin hayatin

2023:04:17 13:19:47
Nizamettin Yavuz

Nizamettin Yavuz

Eskiden çok iyibir okuldu eğitim vardı hocaya saygı vardı ama şimdi....

2020:07:14 14:54:57
Ferhat Bey

Ferhat Bey

Okulum orda

2016:12:07 18:07:07
Ramazan Yılmaz

Ramazan Yılmaz

Benim okulum

2020:05:20 02:08:39
Hüsamettin Gülen

Hüsamettin Gülen

2018:08:06 13:32:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı