Diyarbakır Özel Yediiklim Okulları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Diyarbakır Özel Yediiklim Okulları

Diyarbakır Özel Yediiklim Okulları, eğitim sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1995 yılında kurulan okul, kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosuyla öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Diyarbakır Özel Yediiklim Okulları, 1995 yılında eğitimde fark yaratma amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana öğrencilerine akademik başarı, sosyal gelişim ve bireysel yeteneklerini keşfetme fırsatı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitimde kaliteyi ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyat politikası, eğitim kalitesinden ödün vermeden öğrencilere en iyi imkanları sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
  • Sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklere katılım imkanı
Diğer okullardan farklı olarak, Diyarbakır Özel Yediiklim Okulları öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanır ve onları akademik başarıya yönlendirir. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Kayapınar Diyarbakır Özel Yediiklim Okulları Yorumlar - 1

user283764

Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Okulda çocukların gelişimine önem veriliyor ve bireysel ilgi gösteriliyor. Fiziki koşullar da oldukça iyi düzeyde. Ancak okulun iletişim ve organizasyon konusunda daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Genel olarak memnun kaldım.

4 Eylül 2024
Emel Göksel

Emel Göksel

Rezalet ötesi bir okul.. sadece gösteriş den ibaret. Başka bir özelliği yok.. inanır mısınız kızım ağlayarak gidiyordu okula.. hele bir ana okulu müdür yardımcısı görünümlü bir bayan sağ olsun, resmî günleri neden kutlamadınız diye soruyoruz siz de çok milliyetçi düşünüyorsunuz sınıfta zaten konusu işlendi diyen bir eğitimci… eğitim kurumu ama paraya dayalı bir eğitim kurumudur. Paranıza yazık olmasını geçtim artık çoçuğunuza yazık etmeyinn…

2024:01:16 09:41:37
Reyna Aksu

Reyna Aksu

Özel çocuklarınızı götürebileceğiniz okul değil. 4 yaşında dehb oğlumu yazdık .başka öğretmene verdiler çocuğu başlamadan şişem Hanım rehberlik yaş grubu değişti diye yalan söyledi . İlk günden çocuklara Fatma öğretmen kızmaya başladı . Bir hafta oğlum gayet uyumluydu hastalandı ve huysuzlandı ilk günden yapamayız dediler . Özel durumu yüksek kademe dediler . Bende belirtseydiniz baştan yazdırmazdım dedim . Her gün sarılarak oğlumu gönderen Fatma öğretmen, üffleyerek çöp gibi elime verdi çocuğu .bir anne olarak çok incindim. Onu anlayıp sevgi göstermedi sınıfı kitledi. Kurum bize destek cııkmadı . Öğretmen ve sisem Hanım rehberlik kaba davrandılar . Kontenjanlar dolu suan fiyatlar iki katı. Bizim vaktimizi aldılar . Özel çocuk almaması gereken bir kurum .

2023:09:22 08:20:02
Ahmet Kadim

Ahmet Kadim

Kayida gittim 10 dk içinde 1 milyon defa BEN BENİM YAYİNLARİM, BENİM OKULUM, BEN DE BEN ,,, DERSİNİZ BELKİ dersane kurucusunu istemeye gittik. Bu arada bir çok ekmek kapısı olan velilerimiz öğretmen iken bu kadar öğretmenlere hakaret edip arkadan saydirani da ilk kez esefle izledim.ayrica öğretmenin ogretmeni imiş kendileri..asla çocuğumu gözlerinden dolar fırlayıp elinde kamciyla elinden gelse öğretmenleri (sözde) terbiye edebilecek bir dersaneye çocuğumu vermem kimseye de tavsiye etmiyorum

2023:10:06 15:31:18
EVRİM KAYALAR

EVRİM KAYALAR

SADECE GÖRÜNTÜDEN İBARET. GÜNÜ KURTARMAK VE ZENGİNLEŞMEK İÇİN AÇILMIŞ BİR TİCARETHANE. AYNI ÖĞRETMENİ SONRAKİ SENE GÖREMİYORUMSUNUZ. PANDEMİDE ONLİNE AYLARA AİT ÜCRET ALINMAYACAĞI SÖZÜ VERİLDİ MAALESEF TUTMADILAR TAM ÜCRET ALDILAR. KİTAPLAR ÇOK ÇOK PAHALI. REHBERLİK SERVİSİ, PSİKOLOG TAMAMIYLA GÖSTERMELİK. AYRICA MÜZİK ÖĞRETMENLERİ VE İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ DE STAJYER. ÇOCUĞA 4 YILDA GİTAR ÇALMAYI ÖĞRETEMEDİLER. DEDİĞİM GİBİ ADI OKUL İÇERİK TİCARETHANE. SAHİBİ İYİ BİR TÜCCAR.

2023:10:06 16:54:34
Yasin Akpınar

Yasin Akpınar

Çocuğunuzu emanet edip eve böyle kolu mor gelmesini istiyorsanız gönderebilirsiniz

2023:07:26 13:47:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar 10:00–18:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı