Ptt Kargo Bağlar Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Diyarbakır Ptt Kargo Bağlar Şubesi

Diyarbakır şehrinde bulunan Ptt Kargo Bağlar Şubesi, Ptt'nin kargo hizmetlerini sunan bir şubedir. Müşterilere paket gönderme, paket alma, kargo takibi gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Ptt Kargo Bağlar Şubesi, Ptt'nin geniş şube ağı içinde yer almaktadır. Şube, yıllardır güvenilir ve hızlı kargo hizmeti sunarak müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Kargo ücretleri, gönderilen paketin ağırlığına ve boyutuna göre belirlenmektedir.
  • Farklı hizmet seçenekleri için farklı fiyatlandırma politikaları bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Güvenilir ve hızlı kargo hizmeti
  • Uygun fiyatlar
  • Kapsamlı şube ağı
Diyarbakır Ptt Kargo Bağlar Şubesi, güvenilir hizmet anlayışı ve geniş şube ağı ile müşterilerin tercih ettiği bir kargo şubesidir. Paket gönderiminde ve alımında kolaylık sağlayan şube, uygun fiyatları ile de dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Ptt Kargo Bağlar Şubesi Yorumlar - 1

user283682

Diyarbakır Ptt Kargo Bağlar Şubesi oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Paketlerim her zaman zamanında ve sağlam bir şekilde teslim ediliyor. Ancak bazen yoğunluktan dolayı biraz beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnunum.

4 Eylül 2024
rızgar ilhan

rızgar ilhan

Adreste kimse yok diyip kargoyu teslim etmeyen, iletişim numarası olmasına rağmen telefonla aramayan saçma sapan sebepler ile kargoyu 10-15 gün bekletip işini yapmayan rezil bir firmasıniz.. taşımacılık sizin neyimize be....

2023:10:30 07:03:40
Ramazan Kardes

Ramazan Kardes

Bir yıldız bile haketmiyor her seferinde 10 gün bekliyor benim kargom şubede lütfen biri kulağını çeksin şunların

2024:01:05 07:34:13
Canan Akgün

Canan Akgün

Lütfen artık kargoları teslim edin getirmeden evde yoktu gibi bilgileri sisteme girmeyin.Günlerce kargoyu bekletmeyin.Zaten telefon diye birsey yok olsada bakmiyorsunuz zaten .Bir kargo nasil 10 11 gün sürebilir.Kağnı ile mi geliyor yurtdisindan mi geliyor nedir bu?

2023:08:10 05:55:35
erdal güler

erdal güler

iletişim yok kargo kişi yerinde değil diyip geri götürmek işkence

2023:08:22 13:46:29
Elif Turgut

Elif Turgut

Olmaz olsun böyle kargoculuk....

2023:11:08 09:47:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı