Diyarbakır Polis Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Diyarbakır Polis Evi

Diyarbakır Polis Evi, Diyarbakır şehrinde polis memurlarına ve ailelerine hizmet veren bir tesisdir. Misafirlerine konaklama, yeme-içme ve eğlence imkanları sunmaktadır.

Tarihçe

Diyarbakır Polis Evi, 1990 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana polis teşkilatına hizmet vermektedir. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak, polis memurlarının ve ailelerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Diyarbakır Polis Evi, uygun fiyatlarla konaklama ve yeme-içme imkanı sunmaktadır. Polis memurlarına özel indirimler ve avantajlar da bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spor salonu ve açık yüzme havuzu
  • Eğlence ve etkinlik alanları
Diyarbakır Polis Evi, polis memurlarının ve ailelerinin rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamaları için özenle tasarlanmış bir tesis olarak tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Diyarbakır Polis Evi Yorumlar - 1

user283638

Diyarbakır Polis Evi, polislerin konaklama ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet veren bir tesis. Otelin temizliği ve konforu oldukça başarılı. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Yemekleri lezzetli ve çeşitli. Genel olarak güvenli ve huzurlu bir ortam sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Eylül 2024
Hilal Aksu

Hilal Aksu

Diyarbakır gezimde konakladığım yerden bahsetmek istiyorum.13 Aralık 2023 gecesi kaldım.Memur indiriminden yararlandım(1 kişi ,paylaşımlı oda 200 tl odada tektim,yaz mevsimi ve haftasonu olmadığı için olabilir) Ninova Avm çok yakınında ulaşım kolay merkeze tek dolmuş .Restorant kısmı yoktu.İsterseniz lobidede vakit geçirebilirsiniz.Memursan 1 gün öncesinden rezervasyon yaptırabiliyorsun.Ama ben 1 hafta öncesinden aradım yoğunluk var mı ögrendim .O arada başka misafirhanelerlede görüşseniz iyi olur.Polis ve polis aileleri daha öncelikli bilginiz olsun🙂 Memur kimliğinizle kontrol noktasından geçiyorsunuz.Güleryüzlü 😊personeli ile hoş karşılandım.Güvenli ve tertemizdi.Tavsiye ederim.

2023:12:15 08:11:34
Fatih Yılmaz

Fatih Yılmaz

Telefonla ulaşılamaması dışında herşey güzeldi. Heryer temiz ve düzenli. Kahvaltı yeterince doyurucu ve fiyat oldukça makul.

2023:10:29 19:17:56
salihcan öztopal

salihcan öztopal

Evli olmamıza rağmen iki kişilik odada kalamadık. 3 kişilik oda verildi ve diğer yatağında parasını istediler. Çok temiz olduğunu düşünmüyorum. Ama konumu güzel.

2024:01:21 08:02:53
Kübra Yiğit Tekel

Kübra Yiğit Tekel

Telefonla ulaşılması güç ancak kamu görevlisi iseniz şansınızı oraya gittiğinizde deneyin derim. Çünkü oldukça fazla odası var. Temiz, bakımlı. Yemek kahvaltı ücretli. Çok güzel bir oyun Parkı var. Dışarıya çıkmak istemezsiniz. Bahçedeki kafeteryada her şey var ve uygun.

2023:07:29 06:13:33
ZEYNEP GÖK

ZEYNEP GÖK

Ben bir polis kızı ve öğretmen olarak Türkiye’de gitmediğim polisevi kalmadı.Hayatımda bu kadar ilgisiz vurdumduymaz bir polisevi daha görmedim.Uzun yoldan geldik temizlik var bekleyin diyor.15 dk bekliyoruz tekrar resepsiyona gidiyoruz temizlik bitmiş hala temizlik var diyor. Hem yoldan gelmişiz hem hastayız insanda biraz olsun nezaket olur. Bu teşkilatta böyle yüz karası çalışan gördükçe kahroluyorum. O resepsiyonist bey önce kendi konuşmasını duysun sonra onu oraya resepsiyonist diyerekten dikin.İnsanları parasıyla bu muameleye maruz bırakmak zorunda değilsiniz!

2023:12:13 13:09:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı