Diyarbakır Elvan Sıhhi Tesisat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Diyarbakır Elvan Sıhhi Tesisat

Diyarbakır Elvan Sıhhi Tesisat, Diyarbakır şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir tesisat firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine güvenilir çözümler sunmaktadır.

Tarihçe

Firma, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştirerek sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kaliteli malzeme kullanımı

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24/7 acil servis imkanı
  • Kaliteli ve garantili işçilik
Diyarbakır Elvan Sıhhi Tesisat, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, sorunsuz ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Tesisat sorunlarınız için güvenilir bir çözüm arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Diyarbakır Elvan Sıhhi Tesisat Yorumlar - 1

user283492

Diyarbakır Elvan Sıhhi Tesisat Tesisatçı oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Sorunumu kısa sürede çözdüler ve fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Eylül 2024
Kasım Yıkın

Kasım Yıkın

İbrahim usta kadar işini hakkıyla yapan,dürüst,sizden biriymiş gibi davranan,piyasada iş bilmeyen insanların fiyatından çok daha uygun fiyatına bu kadar işini özenle yapan birini bulamazsınız...Tesisat konusunda rahatlıkla ve güvenle kendisini çağırabileceğiniz bir ustam...

2024:01:01 14:08:40
merve ataman

merve ataman

Yorumlara istinaden aradım. İşinin ehli ve yardım severdi. Bilmediğim başka tamirat işleri içinde bilgi verdi, yardım etti. Ben çok memnun kaldım. Başka bir işim çıkarsa kesin kendisini ararım. Herkese de tavsiye ederim.

2023:11:29 17:13:28
Kartal Kartal

Kartal Kartal

İbrahim ustanın on parmağında on marifet var. İşinde çok titiz,temiz ve dürüst bir esnaf. Alanı olmadığı konularda bile çok yardımcı oldu,yönlendirdi. Böyle temiz esnafların kıymetini bilmek lazım. Her şey için teşekkürler usta.

2023:10:15 04:44:39
Gizem Topal

Gizem Topal

İbrahim Ustamıza ilgisi ve yaptığı temiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz . İşini düzgün yapan ailenizden biri gibi davranan bir usta.Esnaf gibi esnafTeşekkürler İbrahim Usta 🙌

2023:10:15 04:52:56
Sezgin Nergiz

Sezgin Nergiz

Tesisatçı ararken internetten Elvan sıhhi tesisatçı buldum yorumlara bakarak aradım ve bugün gelip tezgemi yaptılar gerçekten işin hakkını veren tek kişi İbrahim Bey olduğunu düşünüyorum .tezgem sürekli damlıyordu ve sürekli üstünü silikon yapıyorlardı Birkaç ay sonra damlıyordu tekrar ama İbrahim Bey içeriden de doldurarak işi Gerçekten sağlam yaptı ve gerçekten iş yaparken Vicdan sahibi de olmak lazım hem işlerinde Profesyoneller hem de Vicdan duygusu çok var Allah bin kere razı olsun İbrahim Bey'den Bu arada musluğumu da tamir etti Bunun için de Ayrıca çok teşekkür ederim bundan sonra tek adres Elvan sıhhi tesisat çevreme de özellikle tavsiye edeceğim

2023:11:10 16:11:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı