Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Diyarbakır Boncuk Pet Market

Boncuk Pet Market, Diyarbakır şehrinde evcil hayvan sahiplerine yönelik hizmet veren bir pet markettir.

Tarihçe

Boncuk Pet Market, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Diyarbakır'da evcil hayvan sahiplerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Boncuk Pet Market, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli personel
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Evcil hayvan sahiplerine özel indirimler
Boncuk Pet Market'i tercih etmeniz için en önemli sebeplerden biri, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Boncuk Pet Market Yorumlar - 1

user283420

Diyarbakır Boncuk Pet Market Evcil Hayvan Mağazası'nda çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Hem evcil hayvanlar için gerekli olan mama, oyuncak, taşıma çantası gibi ürünler hem de bakım ürünleri mevcut. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak memnun kaldım, tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

3 Eylül 2024
su.

su.

Bakımı özel bi yavrumuz(kedi) vardı. Buraya gitmeden evvel genel durumu gayet iyiydi sadece kaşıntı ve bi kac yarası vardı bunlara müdahale olarak yapılan sözde özel ignelerle bağışıklık sistemine bol bol zarar verdiler. Yaralar iyilesmedigi gibi çocuğun genel sağlık durumu kötüye gittikçe gitti yemek yiyemez olmuştu. En az 10 gün bu çocuk yemek yemedi, rahat uyuyamadı yürüme dengesi bozuldu ateşi çıktı yaniii FİP'in bütün belirtilerini gösterdi. Biz günlerce söyledik bunların hepsini hergun söyledik. Ama asla nedenini arastirmadilar bizim zaten beklediğimiz seyler bunlar diyip durdular hergun. Ateşten nöbet geçiren çocuğa akcigerinde sorun var buz yatağında yatırmışsınız sizin yüzünüzden dediler. Meger çocukta fip varmış da bunlar bi halt bilmedikleri için anlamadılar. Çocuğun acı cekmesine sebep oldular üstüne üstlük erken teşhis erken tedavi şansını elinden aldılar. Anlatacak çok şey var ama bizim meleğimiz geri gelmeyecek. Sonuç şu ki bu rezil yere yavrularınızı asla emanet etmeyin hiçbir şey bilmiyorlar

2023:09:02 16:14:30
black and write

black and write

Hem kaliteli, hem uygun fiyata satılıyor ürünler. Kedi çantası almıştım, gayet memnun kaldım

2023:10:30 10:16:16
Park Jimin

Park Jimin

Abi kedime mama almam gerekiyor orası depremden zarar gördü mü acaba

2023:02:08 14:20:32
G_m of Th#

G_m of Th#

Hayvan dostlarımız için tam donanımlı ve fiyat olarakta uygun🐈👍

2023:01:13 09:34:44
Destan Kara

Destan Kara

2023:02:09 09:44:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı