Hava Limanı Cd. 2. Çk. Parking

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Diyarbakır Hava Limanı Cd. 2. Çk. Parking

Diyarbakır Hava Limanı Cd. 2. Çk. Parking, Diyarbakır şehrinde bulunan bir otopark işletmesidir. Müşterilere güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Diyarbakır Hava Limanı Cd. 2. Çk. Parking, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Otopark ücretleri saatlik olarak belirlenmektedir ve oldukça uygun fiyatlar sunulmaktadır. Ayrıca, abonelik seçenekleri de mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Güvenli ve kapalı otopark alanı
  • 7/24 güvenlik hizmeti
  • Uygun fiyatlar
  • Abonelik seçenekleri
Diyarbakır Hava Limanı Cd. 2. Çk. Parking, güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunarak müşterilerine konforlu bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Hava Limanı Cd. 2. Çk. Parking Yorumlar - 1

user283238

Diyarbakır Hava Limanı Cd. 2. Çk. Parking Otopark oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Eylül 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı