AZİZOĞLU MALKOÇ HOTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Diyarbakır Azizoğlu Malkoç Hotel

Azizoğlu Malkoç Hotel, Diyarbakır şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Azizoğlu Malkoç Hotel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Misafir memnuniyetini ön planda tutan otel, her geçen gün kendini geliştirerek konuklarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik göstermektedir. Misafirlerimize en uygun fiyatları sunabilmek için farklı paketler ve kampanyalar düzenlemekteyiz. Detaylı bilgi ve rezervasyon için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve modern tasarımı
  • Konforlu ve ferah odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
Azizoğlu Malkoç Hotel, Diyarbakır şehrinde konaklama tercihi yapacak misafirler için mükemmel bir seçenektir. Merkezi konumu, lüks ve modern tasarımı, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile konuklarına unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Siz de Diyarbakır seyahatinizde konforlu bir konaklama arıyorsanız, Azizoğlu Malkoç Hotel'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur AZİZOĞLU MALKOÇ HOTEL Yorumlar - 1

user282686

Otelin konumu çok güzel, odalar temiz ve konforlu. Personel ilgili ve yardımsever. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tek sıkıntı odalar biraz küçük. Genel olarak memnun kaldım.

3 Eylül 2024
İbrahim Oğuzcan

İbrahim Oğuzcan

Otel rahat ve konumu iyi. Otoparkı yok. Kahvaltısı yeterli düzeyde. Sadece pencereler çok ses alıyor. Bu sebepten dolayı gece uyumakta zorluk yaşanabilir.

2024:01:13 14:18:54
Muhammet yusuf Taşyar

Muhammet yusuf Taşyar

Kötü hatta berbat bir gece konakladık çıkış yapmak istediğimizde ise çıkış saatini 1 saat geçtiğimiz için birgunluk daha ücret aldılar fazladan 1700 TL ödedik bu duruma çok sinir oldum yapılan bu davranış çok ayıp. İkinci olarak kolzet çok afedersiniz pislik içerisindeydi ben temizledim , resepsiyon oldukça suratsız davrandı temizlik görevlileri güler yüzlüydü binanın bir tarafı tamamen karanlık kapalı bir arka sokağa bakıyor bir yarafi aydınlık temizlik oldukça kötüydü yani tercih etmeyin arkadaşlar aynı fiyatlarda çok daha güzel yerler var ..

2023:12:17 11:25:39
Fık Ri

Fık Ri

Tertemiz sigara kokmayan tertemiz çarşaf ve havluları olan babacan ve işini seven çalışanların olduğu otel. Sessiz sakin huzurlu bir konumda 2 yıldızlı olmasına rağmen daha fazla yıldızları hak ediyor bence, tavsiye ederiz.

2023:12:21 15:27:36
Ismail Yaşartekin

Ismail Yaşartekin

05 - 07 Aralık 2023 tarihlerinde 2 gece tek kişilik oda da konakladım. Otel gezi amaçlı misafirler için merkezi bir yerde. Diyarbakır'ın gezilecek bir çok yerine yürüyüş mesafesinde. Doyurucu bir kahvaltısı var. Odalar: kaldığım oda temizdi. Oda ve banyo biraz küçük ama sorun yoktu.TV ve klima var. İstenirse, ücret karşılığı elbise temizliği ve ütü yapılıyor(muş). Lüks ve çok beklentisi olmayan iş ve gezi amaçlı Diyarbakır'a gelenler için konaklayabilecekleri ekonomik bir bir otel.

2023:12:11 13:24:51
İbrahim Yanalak

İbrahim Yanalak

Çok mükemmel bir yer gerçekten. Tam bir aile oteli. Açık büfe kahvaltısı çok iyi özenli bir sunumu var. Özellikle resepsiyondaki arkadaş herşeyle ayrı ayrı ilgileniyor çok güler yüzlü bir insan. Gece ne ihtiyacınız olursa bi telefonla hemen hallediyorlar yemek taksi vs. Konum olarakta bütün tarihi ve turistik yerlere yürüme mesafesinde. Ben ailecek gittim temizliğinden otelin konumundan ve müşteriye ilgilerinden çok memnun kaldım. Ne zaman Diyarbakır a gidersem artık tek tercihim.

2023:11:19 21:03:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı