New Garden Hotel Diyarbakır

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

New Garden Hotel Diyarbakır

1995 yılında Diyarbakır şehrinde hizmet vermeye başlayan New Garden Hotel, konforlu ve lüks konaklama imkanları sunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

New Garden Hotel, Diyarbakır'ın turistik ve iş merkezinde bulunan bir oteldir. 1995 yılında açılan otel, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

New Garden Hotel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Lüks ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
New Garden Hotel, Diyarbakır ziyaretinizde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Merkezi konumu, lüks odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir New Garden Hotel Diyarbakır Yorumlar - 1

user282682

Diyarbakır New Garden Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu beni çok etkiledi. Odalar geniş ve rahat, kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel. Puan : 5

3 Eylül 2024
Nevzat YILMAZ

Nevzat YILMAZ

Merkezi konumda yer alan bir işletmedir. Odalar da kasa mini bar,sıcak içecek, klima sigara içilen içilmeyen odalar temiz hijyenik bir otel açık büfe zengin sabah kahvaltısı 23 e kadar hizmet veren sauna masaj hizmeti bölgeye göre uygun konaklama imkanı almak isterseniz yolunuz düşerse gönül rahatlığı ile konaklama yapın derim. Ön büro elemanı Seyit bey e de acı kahve ikramı ve samimi yaklaşımı için ayrıca teşekkür ederim.

2024:01:22 06:27:28
Veysel KARANİ BALIK

Veysel KARANİ BALIK

Harika bir ekip güler yüzlü . Odalar temiz geniş ve ferah baran bey e bu güzel otel için çok teşekkür ederiz. Tüm çalışanlara ve özellikle Ömer kardeşime çok teşekkür ederim güler yüzlü ve naif kişiliğine .Kahvaltı ve ikaramları kaliteli.

2023:12:01 15:15:17
Cihan Korkmaz

Cihan Korkmaz

Diyarbakır da kaldığımız surece en güzel otellerden biri gerek personel gerek temizlik en üst düzeyde çok güzel di Sabah kahvaltısında herşey mevcut ve güler yüzlü kişiler ile birlikte kahvaltı yapıyorsunuz.

2023:12:05 13:23:48
Deniz Özbilgin

Deniz Özbilgin

temiz, konforlu, güvenli bir yer. personeli de son derece güleryüzlü. gönül rahatlığı ile tercih edilebilir bir otel. adliye, belediye ve dağkapı tarafında işi olanlar için ideal konumda.

2023:12:22 09:45:24
salih Ersoy Ersoy

salih Ersoy Ersoy

Ailemle bir gece konakladık,sessiz,temiz huzur veren bir ortamı var.Gezilecek yerlere 5,6 dakika mesafede güzel bir konumda..Resepsiyonda Emre bey ve diğerleri çok ilgili ve samimiydi.Kendilerine teşekkür ederim.Otel sahibi Baran beyin kahvaltı salonunda herşeyle yakından ilgilenmesi takdir edilecek bir şey.Genel değerlendirdiğim zaman her şey güzeldi,tavsiye ederim.

2023:11:19 19:33:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı