KAYAPINAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

KAYAPINAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

Kayapınar Halk Eğitimi Merkezi, Diyarbakır şehrinde eğitim hizmetleri sunan bir kurumdur. Merkez, geniş bir yelpazede kurslar ve eğitim programları ile bireylerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Kayapınar Halk Eğitimi Merkezi, 1990 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce kişiye eğitim imkanı sunmaktadır. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak, bölgenin önde gelen eğitim kurumlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kurs fiyatları, kursun süresine ve içeriğine göre değişiklik gösterebilir.
  • Merkez, uygun fiyatlarla kaliteli eğitim imkanı sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kurs seçenekleri
  • Deneyimli eğitmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Bireysel ve grup eğitim imkanları
Kayapınar Halk Eğitimi Merkezi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş kurs seçenekleri, uygun fiyat politikası ve kaliteli eğitim kadrosu ile sizlere en iyi eğitim deneyimini sunmayı amaçlıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar KAYAPINAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ Yorumlar - 1

user282528

Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitimi Merkezi Yerel Hükümet Ofisi oldukça etkili ve verimli bir şekilde hizmet vermektedir. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde her türlü sorunumuzla ilgileniyorlar ve çözüm buluyorlar. Ofis içi düzen ve temizlik de oldukça başarılı. Kesinlikle memnun kaldığım bir kurum.

3 Eylül 2024
Asyalie

Asyalie

İçi ve dışı çok güzel ama saat tam 8 de gitmeme rağmen ne kütüphanede ne de okuma salonunda yer bulabildim.Koskoca diyarbakırda nasıl bu kadar az kütüphane olabilir aklım almıyor.

2022:08:12 08:52:56
Halil Kayra

Halil Kayra

Bina modern ve konforlu. İçeride kütüphane ve tiyatro mevcut. Alt katta bir kantin vardır. Parkla bütünleşmiştir.Burası Cegerxwîn diye bilinir.The building is modern and comfortable. There is a library and a theater inside. There is a canteen downstairs. It is integrated with the park.This place is known as Cegerxwîn.

2022:04:14 00:59:45
esra düz

esra düz

Ilk yardim kursu var mı?

2024:01:17 17:48:06
Veos

Veos

Neden halk oyunları kursu yok diclekente oturuyorum , kurs olanlarda dagkapoda ofiste hergun nasıl oraya kadar gidelim halk oyunları kursun olması gerek

2022:10:17 06:57:58
Gülce Yılmaz

Gülce Yılmaz

Kütüphane açılış kapanış saatleri ne zaman hangi günler açık

2021:11:25 15:02:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı