Kayapınar Millet Kütüphanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Kayapınar Millet Kütüphanesi

Diyarbakır şehrinde bulunan Kayapınar Millet Kütüphanesi, geniş bir kitap koleksiyonu ve modern hizmet anlayışıyla okuyuculara hizmet vermektedir.

Tarihçe

Kayapınar Millet Kütüphanesi, 2005 yılında Diyarbakır Belediyesi tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, okuyuculara kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Kayapınar Millet Kütüphanesi'ne üyelik ücretsizdir ve kitap ödünç alma hizmeti de ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Çocuklar için özel etkinlikler
  • Okuma alanları ve çalışma masaları
  • Online kitap rezervasyon imkanı
Kayapınar Millet Kütüphanesi, zengin kitap koleksiyonu ve modern hizmet anlayışıyla okuyucuların tercih ettiği bir kütüphane olmaya devam etmektedir. Her yaştan okuyucuya hitap eden etkinlikler ve programlar düzenleyerek, okuma alışkanlığını teşvik etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Kayapınar Millet Kütüphanesi Yorumlar - 1

user282274

Diyarbakır Kayapınar Millet Kütüphanesi oldukça geniş ve kullanışlı bir kütüphane. Kitap çeşitliliği oldukça fazla ve çalışma alanları da oldukça rahat. Personel ilgili ve yardımsever. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve sessizlik sağlanamayabiliyor. Genel olarak çok memnun kaldım.

2 Eylül 2024
latif kaydaş

latif kaydaş

Açık ara en absürt halk kütüphanesi Diyarbakır'da bulunanlar arasında , ya bi kere sisteme göre 7/24 açık bişekilde lane ediliyorken gelin görün ki sabah 8,:00 akaşam 24:00 arası açık. İlk gelindiğinde bir form doldurmanız gerekiyor ve gelin görünki adı Millet/Halk kütüphanesi olan bir kurumda yöneltilen sorular arasında , kardeş sayısı , evin ısınma şekli , kan grubu vb. Birçok saçma şey burada yaşanıyor. Yer bulma sıkıntısı gelirsek te adamlar gelip hem kendisi hem de diğer erkadaşları için yer tutuyor ve sen gidip baktığında yer tutulmuş , çantaların bırakılık gelmen kişilerin yerinede oturamıyoraunuz neden derseniz , etüt denilen saçmalık yüzünden, 50dk çalışma 10 dakika mola şeklinde olduğundan mütevellit boş yerleri görmeye bile gidemiyorsunuz . Kütüphaneyi modernize edeceklerine (gerçi modernizelikten alakası bile yok bu arada, ) bolca boş alan bulunan yerlere masa sandalye koyup bizlerin çalışması için yer yapılması gerekiyorken ders dışında her şey vaar yani gereksiz olan herşey. Bir sınıfta ki sıralar arasındaki boşluklara göz atınca oralara bolca extra masa sandalye konulabilir , ama tabi sağ olsunlar bir öğrencinin okuyamaması için herşey yapılmış yani burada , sorumlusu artık her kim ise müdür mü ,belediye mi , valilik mi her kim ise harcamaların ve planlamanın en saçma olanını cımbız ile seçip uygulamışlar. Biz öğrenciler olarak hakkımızı aramak istiyoruz bizi devlet varken özel'e kaymamızı zorlayan bu liyakatsiz sisteme karşı olmaktayız. Umarım bizim çektiklerimizi bunlardan sorumlu olanların çocuklarıda yaşarda belki az da olsa bişey hissedebilirler. Bizler sizlere hakkımızı helal etmiyoruz saygılarınıza.

2023:11:26 10:08:40
Melis A

Melis A

Kütüphane değil de dershane havasında bir kurum, masa sayısı da azdı. Üst kat kafeterya gibi yapılmış. Kütüphane üyeliği için olan formda sorulan soruları absürt ve alakasız buldum. "Eviniz ne ile ısınıyor?", "Kendi odanız var mı?", "Aile dışında evinizde kalan var mı?" tarzındaki soruların bir kütüphane üyeliği için ne gibi bir önem teşkil ettiğini anlamadım. Adında Halk/Millet olan bir kütüphanenin benim evimin kömürü ile ilgilenmesi hoşuma gitmedi.

2023:09:14 15:29:10
Zeynep Dila Arslanoğlu

Zeynep Dila Arslanoğlu

Kütüphanenin havası oldukça güzel olmasına rağmen masa sayısını az buluyorum belirli saatlerde yer sıkıntısı çekiliyor.

2023:11:25 15:35:52
Nupelda Baran

Nupelda Baran

Merhaba kütüphane saat kaçta açılıyor sabah saat 8 gibi gelsem yer bulur muyum?

2023:12:12 18:50:28
Kevser Bese

Kevser Bese

Bizlere meyve suyu ve kek ikramlarıyla mutlu eden kütüphane

2023:09:20 11:10:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı