Diyarbakır Avukat -Av.ZUHAL İLCAN- İZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Diyarbakır Avukat - Av.ZUHAL İLCAN- İZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU

Av.ZUHAL İLCAN- İZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU, Diyarbakır şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine çeşitli hukuki konularda danışmanlık ve avukatlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

İZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Diyarbakır'da hukuk alanında güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

İZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve fiyatlandırma konusunda müşterilere şeffaf bir şekilde bilgi vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Çeşitli hukuki konularda danışmanlık ve avukatlık hizmetleri
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal destek
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma
Av.ZUHAL İLCAN- İZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sağlayarak haklarını korumalarına yardımcı olmaktadır. Hukuki konularda karşılaşılan sorunları çözmek ve müvekkillerine en iyi sonuçları sunmak için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Diyarbakır Avukat -Av.ZUHAL İLCAN- İZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU Yorumlar - 1

user282230

Av.Zuhal Ilcan'a çok teşekkür ederim. Kendisi işini çok iyi yapan, müşteri odaklı çalışan bir avukat. Sorunlarımıza hızlı ve etkili çözümler buldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Eylül 2024
Zanettin Kuzu

Zanettin Kuzu

Zuhal hanım kendi alanındaki tecrübe ve bilgisiyle bize fazlasiyla yardimci oldu.farkinda olmadığımız kimi haklarımızı da öğrenmiş olmakla birlikte davamızı da yoğun çabası sonucu kazanmayi başardık. Cok teşekkür ederiz emeginiz icin. Başarılarınızın devamını dilerim..🙏

2022:06:11 11:36:14
evin aslan

evin aslan

İşverenimle ilgili tazminatım konusunda Zuhal Hanım ile görüştüm. Her sorumu bıkmadan usanmadan cevaplandırdığı ve en önemlisi Arabuluculuk ile tüm tazminatımı çok kısa zamanda aldığı için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.

2022:05:18 17:11:17
zelal kuzu

zelal kuzu

Başarılı bir avukat,boşanma davama bakmıştı. Mağdur olmamam için tüm önlemleri önceden düşünüp aldı. Hem yol gösterici hem hak savunucu çok iyi bir avukattır Zuhal hanım. Başarılarının devamını dilerim.

2022:05:15 09:43:52
Şükran İlcan

Şükran İlcan

Aklınızda hiçbir soru işareti bırakmayan, işini oldukça seven ve özen gösteren bi avukat ☺️ Çok memnun kaldım

2022:05:13 14:05:43
Dilvin Taner

Dilvin Taner

Bir hekim olarak çok zorlu süreçlerden gectigim bir dönemde davama bakmıştı. Çok özverili ve başarılı bir avukattir.

2022:05:25 20:19:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı