Diyarbakır Avukat – Av.Doğan İPEK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Diyarbakır Avukat - Av.Doğan İPEK

Diyarbakır Avukat - Av.Doğan İPEK, Diyarbakır şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Av.Doğan İPEK liderliğindeki uzman ekibi ile müvekkillerine çeşitli hukuki konularda destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Av.Doğan İPEK, uzun yıllardır hukuk alanında deneyim sahibi bir avukattır. Diyarbakır'da kurduğu avukatlık bürosu ile birçok başarılı dava sonuçlandırmış ve müvekkillerine adaletin sağlanması için çalışmıştır.

Fiyat Politikası

Av.Doğan İPEK, müvekkillerine adil ve makul fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve fiyatlandırma konusunda şeffaf bir politika izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Dava takibi ve avukatlık hizmetleri
  • Hızlı ve etkili çözümler
  • Uzman ve deneyimli avukatlar
Av.Doğan İPEK ve ekibi, müvekkillerine karşı dürüstlük, adalet ve profesyonellik ilkelerine bağlı kalarak hizmet vermektedir. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir destek arıyorsanız, Diyarbakır Avukat - Av.Doğan İPEK sizin yanınızda.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Diyarbakır Avukat – Av.Doğan İPEK Yorumlar - 1

user282164

Diyarbakır'da Av.Doğan İpek ile çalışma fırsatım oldu ve kendisinden çok memnun kaldım. İşini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve başarılı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni her aşamada bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Eylül 2024
Arda Topaloğlu

Arda Topaloğlu

Sanırım hayatımda tanıdığım en mütevazi beyefendi bi avukatla tanıştım, talihsiz bir olaydan yollarımız kesişti fakat tanımama vesile oldu. İşinde çok çok iyi ilk görüşmeyi telefonda gerçekleştirdik ve daha önceki tecrübelerime nazaran çok farklı tepkiyle karşılaştım çünkü işin maddi tarafını bile söylemeden davamızla alakalı çok güzel bilgilerde bulundu burdan tekrar teşekkür ederim

2024:01:18 17:33:41
taner mert

taner mert

Ağır ceza davamız için önerdiler Doğan Bey'i. davanın tüm ayrıntıları ve bizim taleplerimize karşı kendisi çok iyi bir şekilde bizi dinledi ve yardımcı oldu.

2024:01:18 11:29:26
Abdulah Gür

Abdulah Gür

Boşanma avukatı arayışına girince, internetten Av.Doğan İpek’e ulaştık, telefonda yönlendirmeleriyle bize çok yardımcı oldu. Daha sonra davamızı takip etti. Boşanma avukatı arayan herkese Av.Doğan İpek’i tavsiye ederim.

2023:10:01 17:15:34
Emre Tugluk

Emre Tugluk

Av. Ayşegül Birtane dürüst, disiplinli, tecrübeli ve işini severek yapan birisi. Davalarımın takibi ve bilmediğim bir branşta beni aydınlatma konusunda da son derece başarılıydı. Ümitsizce kendi başıma açtığım davama müdahil olarak davayı kazanmamı sağladı. Yolunuz açık olsun Av. Ayşegül Birtane hanım.

2023:10:09 23:32:30
Harun Taş

Harun Taş

Boşanma süreci zor ve yıpratıcı, boşanma avukatı arayışına girdiğimde internetten Av.Doğan İpek’e ulaştım. Telefonda zihnimi meşgul eden soruların tamamını yanıtladı, sonrasında da boşanma davamı takip etti. boşanma davanızda deneyimli ve güven duyabileceğiniz bir avukat

2023:10:01 17:09:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı