Diyarbakır Avukat – DGN HUKUK BÜROSU

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Diyarbakır Avukat - DGN HUKUK BÜROSU

DGN HUKUK BÜROSU, Diyarbakır şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan köklü bir kuruluştur. 20 yıldan fazla deneyime sahip olan avukatlarımız, müvekkillerimize geniş bir yelpazede hukuki destek sağlamaktadır.

Tarihçe

DGN HUKUK BÜROSU, 2000 yılında Diyarbakır'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana adaletin sağlanması ve müvekkillerin haklarının korunması için kararlılıkla çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

DGN HUKUK BÜROSU, müvekkillerine adil ve şeffaf fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerimiz için belirlenen ücretler, yapılan işin karmaşıklığına ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Alanında uzman avukatlarla çalışma
  • Müvekkillerin haklarını en iyi şekilde koruma
  • Güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışı
DGN HUKUK BÜROSU'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz, müvekkillerimizin haklarını en iyi şekilde korumak için titizlikle çalışmaktadır. Hızlı ve etkili çözümler sunarak müvekkillerimizin memnuniyetini sağlamak en önemli önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Diyarbakır Avukat – DGN HUKUK BÜROSU Yorumlar - 1

user282152

DGN Hukuk Bürosu'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Avukatları işlerini titizlikle yapıyorlar ve müvekkillerine karşı son derece profesyonel bir tutum sergiliyorlar. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Eylül 2024
Aba Klinik

Aba Klinik

Davayı almaya çalışırken çok ilgililer davayı ve parayı aldıktan sonra telefonlarınıza bile cevap vermiyorlar. Kesinlikle önermiyoruz!

2023:09:27 05:36:31
Tülay Alaca

Tülay Alaca

Doğan bey ile bir dava için aynı yolda yürüdük. Uzun bir süreç sonunda davamız beklenildiği gibi sonuçlandı. Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

2022:12:28 18:45:16
Ayşe Ercan

Ayşe Ercan

Dava süresi boyunca ve sonrasında da avukat müvekkil gibi değil de abi kardeş olarak yaklaştığı için ve her zaman yanımızda olup bize moral verdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz.Gerçekten işinde çok çok iyi bir avukat gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2022:12:01 14:17:37
serhat aydın

serhat aydın

Ayşegül hanım ve Doğan bey' in ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Ceza ve boşanma davama baktılar. İşlerinde başarılı avukatlar. Kendilerine teşekkür ederim.

2022:10:26 11:34:38
Serkan Gümüşbaş

Serkan Gümüşbaş

Davamızın öncesinde ve sonrasında her an yanımızda olduğunuz için ben bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum. Alanında profesyonel, hukuk konusunda bilgili ve açık sözlü. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

2022:05:13 17:52:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı